Waarom Aluminium Vensterbanken in plaats van Blauwe Steen: 7 Voordelen Uitgelicht


Bent u op zoek naar het perfecte materiaal voor uw vensterbanken en twijfelt u tussen blauwe steen en aluminium? Dan bent u bij AluVensterbanken.be aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve aluminium vensterbanken die een uitstekend alternatief zijn voor blauwe steen. Maar waarom zou u eigenlijk kiezen voor aluminium vensterbanken in plaats van blauwe steen? Hier zetten we 7 voordelen op een rijtje.

1. Lichtgewicht: Geen Overbelasting van Buitengevelisolatie

Het klinkt misschien verrassend, maar aluminium vensterbanken zijn een lichtgewicht alternatief voor blauwe steen. Blauwe steen kan vrij zwaar zijn, wat problemen kan geven bij de buitengevelisolatie dat tegenwoordig veel wordt toegepast. Aluminum, aan de andere kant, belast uw gebouwstructuur minder, waardoor u probleemloos kunt renoveren of bouwen.

2. Duurzaam en Bestendig tegen Weersinvloeden

Een van de grootste voordelen van aluminium vensterbanken is hun bestendigheid tegen de elementen. In tegenstelling tot blauwe steen, die kan verweren of verkleuren na verloop van tijd, zijn aluminium vensterbanken bestand tegen uv-straling, vocht en temperatuurverschillen.


3. Thermische Uitzetting

Aluminium vensterbanken blinken uit in hun vermogen om thermische uitzetting op te vangen. Dit is belangrijk omdat thermische uitzetting kan leiden tot barsten of vervormingen in de vensterbank. Bij AluVensterbanken.be zorgen wij ervoor dat de juiste thermosteunen en afdichtingsmaterialen worden gebruikt voor een correcte plaatsing.

4. Hoogwaardige Afwerking

Aluminium vensterbanken van AluVensterbanken.be worden gekenmerkt door functionele ontwerpaspecten zoals een kopschot, een oversteek, nauwkeurig gesneden lengtes en een standaard druiprand van 40 mm. Het resultaat? Een perfecte, hoogwaardige afwerking die perfect aansluit bij uw gebouwontwerp.


5. Ruime Keuze aan Kleuren

Bij AluVensterbanken.be kunt u kiezen uit een breed scala aan RAL-kleuren voor uw aluminium vensterbanken. Of u nu op zoek bent naar zilver, wit, donkerbrons of antraciet, wij hebben het allemaal! Hierdoor passen uw vensterbanken naadloos in elk gebouwontwerp.

6. Eenvoudig in Onderhoud

In tegenstelling tot blauwe steen, die speciale zorg en onderhoud vereist, zijn aluminium vensterbanken zeer eenvoudig te onderhouden. Ze hoeven niet geïmpregneerd te worden en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek en wat zeepwater.


7. Gepersonaliseerde Ontwerpen

Tot slot biedt AluVensterbanken.be een hoge mate van personalisatie voor uw aluminium vensterbanken. Wij zorgen ervoor dat uw vensterbanken perfect passen bij uw gebouwontwerp, met een diepte variërend van 50 tot 600 mm en een lengte tot 6 m.

Conclusie? De keuze voor aluminium vensterbanken in plaats van blauwe steen is een slimme investering in de toekomst van uw gebouw. Bent u geïnteresseerd in het ontdekken van onze kwalitatieve aluminium vensterbanken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@aluvensterbanken.be of bel naar +32(0)89 595 857. Wij beantwoorden graag al uw vragen en leiden u naar de juiste pagina in onze webshop. Kies voor duurzaamheid, kwaliteit en personalisatie. Kies voor aluminium vensterbanken van AluVensterbanken.be!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak