Veiligheid Eerst: Hoe Danny Trans Zorgt voor Betrouwbare Leveringen


Veiligheid is geen toeval, het is een bewuste keuze. Bij Danny Trans hebben we veiligheid tot een kernprioriteit van onze operaties gemaakt. Vanaf het ophalen van uw goederen tot de levering op bestemming, streven wij naar de hoogste veiligheidsnormen in elke fase van ons transportproces.

Een Goed Onderhouden en Recente Vloot

Een van de belangrijkste elementen die bijdragen aan de veiligheid van onze leveringen is ons wagenpark. We beschikken over een divers wagenpark van 35 vrachtwagens en 5 bestelwagens, variërend in laadvermogen van 600kg tot 30,000kg. Elk voertuig in onze vloot wordt regelmatig onderhouden en geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze altijd in topconditie zijn. Deze zorgvuldige onderhoudsroutine vermindert de kans op mechanische problemen tijdens het transport en garandeert de veiligheid van uw goederen.

Gecertificeerde Preventieadviseur

Veiligheid is niet alleen een kwestie van het juiste gereedschap hebben, maar ook van het juiste personeel. Onze gecertificeerde preventieadviseur, Cindy Peeters, speelt een cruciale rol in onze veiligheidsprocedures. Cindy zorgt voor een goed onthaal en opvolging van alle chauffeurs en is ook uw aanspreekpunt voor eventuele vragen. Haar expertise en toewijding aan veiligheid zijn van onschatbare waarde in onze dagelijkse operaties.

Ons Toegewijde Team van Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn meer dan alleen bestuurders; ze zijn de ruggengraat van onze veiligheidsbelofte. Elk lid van ons team van 35 vaste chauffeurs ontvangt regelmatige training over de nieuwste veiligheidsprocedures en best practices in de logistieke sector. Ze begrijpen het belang van hun rol in het garanderen van veilige en betrouwbare leveringen.

Uw Veiligheid, Onze Prioriteit

Bij Danny Trans zetten we ons in om u een zorgeloze transportervaring te bieden. We begrijpen dat wanneer u ons uw goederen toevertrouwt, u ons ook uw vertrouwen geeft. Daarom hebben we alles in het werk gesteld om te zorgen voor een veilige levering van uw goederen.

Wilt u meer te weten komen over onze diensten of hoe we de veiligheid van uw zendingen kunnen garanderen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u de zorgeloze transportervaring te bieden die u verdient.

Danny Trans, uw betrouwbare partner in zorgeloos transport. Neem contact met ons op via info@dannytrans.be of bel ons op +32 11 33 30 35.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak