Vacature onderhoudstechnieker bij Hercorub


Als jij een enthousiaste, ervaren onderhoudstechnieker bent, lees dan verder! Er ligt namelijk een unieke kans in het verschiet bij Hercorub. We zijn op zoek naar iemand zoals jij om ons toegewijde team te versterken.

Over Hercorub

Als internationale speler op het gebied van rubberverwerking beschiken we over hoofdkantoren in zowel Lanaken (BE) als Zlin (CZ). Wat doen we precies, vraag je je misschien af? We ontwikkelen en produceren hoogwaardige rubberverbindingen en vervaardigen gevulkaniseerde artikelen. Onze technische oplossingen zijn op maat gemaakt voor een breed scala aan sectoren - waardoor we de beste oplossing voor jouw projecten kunnen bieden.


Wie zoeken wij: Vacature Onderhoudstechnieker

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Heb jij ervaring in een dergelijke rol binnen de productie-industrie? Dan willen we graag met jou in contact komen!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van onze productiemachines. Je zorgt ervoor dat deze optimaal functioneren zodat de productie vlekkeloos kan verlopen.


Je bent hierin niet alleen een doener, maar ook een denker. Je komt met verbetervoorstellen en draagt bij aan het continu verbeteren van onze processen en machines.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een internationaal bedrijf dat duurzaam ondernemen en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We hechten veel waarde aan het ontwikkelen en bijscholen van onze medewerkers. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze vacature onderhoudstechnieker? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar hr@hercorub.com.

Wil je een beter beeld krijgen van onze organisatie en de werkplek? Geen probleem! Bezoek onze fabriek in Lanaken. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Neem voor meer informatie over de vacature contact op via info@hercorub.com of bel ons op +32(0)89/77.83.60.

We hopen snel van je te horen!

Contact | Hercorub | NL

Contact | Hercorub | NL

Bent u op zoek naar advies voor een nieuw project? ​​​​​​​Bent u op zoek naar een bepaald type beglazing?

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak