Vacature: Keuken Medewerker bij Kinderrijck – Een kans om deel te nemen aan ons magische avontuur!


Ben jij op zoek naar een baan waarbij je creativiteit in de keuken kunt combineren met het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze dappere ridders en mooie prinsessen? Dan is deze unieke kans van Kinderrijck als Keuken Medewerker iets voor jou!

Over Kinderrijck

Vergeet saaie speeltuinen, Kinderrijck is een speelparadijs waar kinderen van 0 tot 14 jaar zich kunnen onderdompelen in avonturen vol ridders, jonkvrouwen, kastelen en draken. Naast 5000 m² aan speelplezier bieden we een scala aan services zoals een escaperoom, lasershooting, een springkasteel en nog veel meer!

Over de functie: Keuken Medewerker bij Kinderrijck

Als keukenmedewerker speel je een cruciale rol in het creëren van een betoverende omgeving voor onze jonge bezoekers en hun ouders. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bereiden van heerlijke maaltijden en snacks, het onderhouden van een veilige werkomgeving en het ondersteunen van je keukenteam.

Wat zoeken we?

  • Ervaring in de keuken is een pre
  • Goede communicatievaardigheden
  • Flexibiliteit qua werkschema, inclusief weekenden en feestdagen
  • Vermogen om in teamverband te werken

Wat bieden wij?

  • Een prettige werkomgeving
  • Flexibele werktijden
  • Een concurrerend salaris
  • Kansen op groei binnen ons bedrijf

Solliciteer nu!

Ben je klaar om deel uit te maken van onze Kinderrijck familie? Wacht dan niet langer! Stuur je CV en motivatie naar info@kinderrijck.be. Heb je nog vragen over de functie? Bel dan naar +32 89 254 383.

Kortom, als je je thuis voelt in de keuken en graag deel uitmaakt van een team dat zich inzet om kinderen een gedenkwaardige ervaring te bezorgen, dan is de Vacature: Keuken Medewerker bij Kinderrijck iets voor jou. Solliciteer nu en start je avontuur bij Kinderrijck!

Kinderrijck – waar de magie tot leven komt!

Contact | KinderRijck Bilzen

Contact | KinderRijck Bilzen

Volledig in de sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen, draken, ... waar kinderen centraal staan en zich kunnen uitleven en ontspannen. 5000m² speelplezier waar kinderen van 0 tot 14 jaar naar hartenlust kunnen ravotten, ook ideaal voor schoolreizen, verjaardagen, verenigingen, ...

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak