Vacature: Ervaren Chauffeur bij Danny Trans


Loopt u als een goed geoliede machine op de open weg? Bent u op zoek naar een team waar u echt onderdeel van kunt zijn en waar uw vaardigheden gewaardeerd worden? Dan heeft Danny Trans dé vacature voor u: Ervaren Chauffeur.

Over Danny Trans: Uw Betrouwbare Partner in Zorgeloos Transport

Danny Trans, opgericht in 1993, is uw betrouwbare partner in transportdiensten binnen de Benelux. Met meer dan 30 jaar ervaring in de logistieke sector, bieden wij onze klanten een zorgeloze en efficiënte transportervaring. Ons wagenpark bestaat uit 35 vrachtwagens en 5 bestelwagens, klaar om alles van 600kg tot 30,000kg te vervoeren. Bovendien kunnen we in noodgevallen expressleveringen organiseren voor pakketten tot 1,000kg.

Wij bieden een complete oplossing, van ophaling van goederen tot levering op bestemming, zonder tussenstops in magazijnen. Hierdoor vermindert niet alleen het risico op beschadiging van uw goederen, maar bespaart u ook tijd.

Vacature: Ervaren Chauffeur bij Danny Trans

Bent u een ervaren chauffeur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar iemand die op afroepbasis beschikbaar is en het leuk vindt om zowel kleine als grote ladingen te vervoeren.

Als ervaren chauffeur bij Danny Trans bent u een essentieel onderdeel van ons team. U zorgt voor een naadloos transportproces, van ophaling tot levering, waardoor onze klanten kunnen genieten van een zorgeloze transportervaring. Uw veiligheid is onze topprioriteit, daarom onderhouden wij ons wagenpark goed en hebben we Cindy Peeters, een gecertificeerd preventieadviseur, in dienst.

Functie-eisen:

 • Rijbewijs CE
 • Digitale bestuurderskaart
 • Code 95
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Klantgerichte instelling
 • Zorgvuldig en verantwoordelijk

Wat bieden wij:

 • Een voltijdse job met een aantrekkelijk salaris
 • Moderne en goed onderhouden voertuigen
 • Een professionele werkomgeving
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een veilige werkomgeving waar veiligheid altijd op de eerste plaats komt

Geïnteresseerd in de Vacature: Ervaren Chauffeur bij Danny Trans?

Neem dan contact met ons op via info@dannytrans.be of bel ons op +32 11 33 30 35. Wij kijken uit naar uw sollicitatie en hopen u snel te mogen verwelkomen in ons team!

Heeft u zin om ons team te versterken en een zorgeloze transportervaring te bieden aan onze klanten? Solliciteer nu!

Danny Trans is gevestigd aan de Caetsbeekstraat 18, 3740 Bilzen en is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Wij kijken uit naar uw sollicitatie.

Durf jij de sprong te wagen? Houd dan de wind in de zeilen en solliciteer op de Vacature: Ervaren Chauffeur bij Danny Trans. Wij zijn klaar voor de reis, jij ook?

Jobs | Handico Trucking

Jobs | Handico Trucking

Handico Trucking is part of the Herfurth Group. Herfurth Group was established in 1899 and is still a 100% family owned company. The Group grew organically by reinvesting the profits in acquisitions, developing new activities and partnerships. Herfurth directly employs a staff of around 480 people, located mainly in Belgium, France, the Netherlands, and Turkey. Besides their own offices, Herfurth has agents all over the world and is able to offer the same personal, tailor made and dedicated service wherever you need it.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak