Vacature Arbeider Betonboorder bij Diabeton


Ben je klaar om je handen vuil te maken en deze kans met beide handen te grijpen? Diabeton, dé specialist in betonboringen en zaagwerken in België, heeft een vacature voor een arbeider betonboorder.

Wie is Diabeton?

Diabeton is meer dan 40 jaar ervaring rijk in een breed scala aan betonactiviteiten, van betonboringen en vloerzagen tot het verlagen van slibwanden en meer. Onze focus ligt op innovatie en efficiëntie, evenals op het bieden van uitstekende service en hoogwaardig werk aan onze klanten, zoals bouwbedrijven, industriële bedrijven en particulieren met grote verbouwingsprojecten.

Wat houdt de vacature arbeider betonboorder in?

Als arbeider betonboorder bij Diabeton zul je je bezighouden met het boren en zagen van beton, evenals andere betonbewerkings- en verwerkingsactiviteiten. Je zult onderdeel uitmaken van een dynamisch team dat op verschillende locaties in heel België en de buurlanden werkt.

Wat zoeken we in een kandidaat?

We zijn op zoek naar iemand die fysiek is ingesteld en niet bang om de handen vuil te maken. Ervaring in betonboringen is een plus, maar zeker geen vereiste. We zullen je voorzien van de nodige opleiding en ondersteuning om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf.

Waarom zou je voor Diabeton willen werken?

Bij Diabeton bieden we een competitief salaris en een positieve, ondersteunende werkomgeving. We zijn trots op onze sterke teamcultuur en bieden volop mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

Klaar om de volgende stap in je carrière te maken en deel uit te maken van het Diabeton-team? Neem dan contact met ons op via +32 (0)11 29 12 00 of info@diabeton.be.

Grijp deze kans en solliciteer vandaag nog voor de vacature arbeider betonboorder bij Diabeton!

Diamantboringen | Diabeton

Diamantboringen | Diabeton

Diamantboringen in gewapend beton Diabeton is vanaf zijn ontstaan een specialist in het boren in beton. We werken met hoogwaardige diamantboren en boorinstallaties die we zelfs per project kunnen aanpassen.

ONTDEK MEER

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer