Sociale Inclusie en Groenonderhoud: Hoe De Winning Deze Twee Combineert


Overal ter wereld is het belang van groene ruimtes en biodiversiteit steeds duidelijker geworden. Maar bij De Winning geloven we dat het onderhouden van deze ruimtes niet alleen over de natuur gaat. Het gaat ook over mensen. Dit is waar sociale inclusie en groenonderhoud samen komen. 

Wat betekent Sociale Inclusie in De Winning?

De Winning is een sociale en inclusieve onderneming die werkgelegenheid creëert voor hen die moeite hebben om toegang te krijgen tot de reguliere arbeidsmarkt. Hierbij kan je denken aan mensen met een verstandelijke beperking, psychosociale problemen of een taalachterstand. Onze missie is om een inclusieve arbeidsmarkt te creëren waarbij iedereen een kans krijgt.

Groenonderhoud bij De Winning

Onze afdeling Natuur & Groen onderscheidt zich in de sector door zijn unieke aanpak. Met onze professionele diensten bieden we ecologische en duurzame oplossingen voor diverse gebieden. We houden ons bezig met het onderhoud van parken, waar we erop letten dat alle flora en fauna in balans blijven.

Daarnaast leggen we fiets- en ruiterpaden aan die naadloos opgaan in het landschap, rekening houdend met de impact op de omliggende natuur. Onze expertise strekt zich ook uit tot het zaaien van bloemenweiden, waar we een diversiteit aan soorten selecteren die bijdragen aan een gezond ecosysteem. We bestrijden ongewenste exoten op een manier die de minste verstoring voor de omliggende natuur veroorzaakt. Cruciaal voor onze aanpak is dat we geen pesticiden gebruiken. We hebben diep respect voor de natuur en het milieu, en dat weerspiegelt zich in onze methoden.

Hoe Combineren We Dit?

De combinatie van sociale inclusie en groenonderhoud is de kern van wat we doen. Ons team bestaat uit mensen die anders misschien geen baan zouden hebben gevonden in de reguliere arbeidsmarkt. We bieden hen begeleiding en coaching om hun talenten en arbeidskansen te ontwikkelen.

Tegelijkertijd zorgen ze voor onze natuur en groene ruimtes. Ze krijgen de kans om te leren en werken in een sector die belangrijk is voor onze samenleving en ons milieu. Het resultaat? Een win-win situatie. Onze werknemers ontwikkelen vaardigheden en zelfvertrouwen, terwijl ze bijdragen aan de verbetering en het onderhoud van onze groene ruimtes.

Conclusie

Wij geloven in de kracht van sociale inclusie en groenonderhoud. Door deze twee te combineren, richten we ons op het versterken van zowel mens als natuur. Samen maken we een verschil, zowel in het leven van onze medewerkers als in onze lokale gemeenschappen.

Wij zijn De Winning. Wij zijn de Groendoeners.

Tuinonderhoud | Rreac04

Tuinonderhoud | Rreac04

Omdat we bewust kiezen voor eenvoud in combinatie met planten die makkelijk te onderhouden zijn, heeft u achteraf weinig werk aan uw tuin.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak