Seeka kiest voor Limburg International voor hun personeelsfeest naar de Efteling

We zijn verheugd te melden dat Limburg International de trotse vervoerder was voor het recente personeelsfeest van Seeka. Het bedrijf dat bekend staat voor hun uitmuntende service en klanttevredenheid, koos voor ons voor hun grootse uitstap naar de Efteling.

Het was geen kleine opdracht - met 13 van onze bussen, waaronder onze liftbus speciaal voor hun medewerkers met een beperking, was de hele vloot in actie om Seeka's fantastische team een comfortabele en veilige reis te bieden.

Het belang van een betrouwbaar en professioneel busvervoer bij dergelijke grootschalige evenementen kan niet genoeg worden benadrukt. Bij Limburg International begrijpen we dit als geen ander. Daarom waren we meer dan trots dat Seeka voor ons koos om hun team naar de Efteling te brengen en veilig terug naar huis te vervoeren.

Of u nu een bedrijfsuitje, een toeristische dagtocht, of een grootschalig evenement zoals Seeka plant, wij hebben de juiste bussen en diensten om aan uw behoeften te voldoen. Onze vloot van hoogwaardige bussen en toegewijde chauffeurs staan klaar om u te voorzien van de beste ervaring mogelijk.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak