Pendelfonds Opnieuw Beschikbaar: Een Boost voor Duurzaam Woon-Werkverkeer


Het Pendelfonds is opnieuw beschikbaar! Dit is fantastisch nieuws voor bedrijven en overheden die streven naar duurzaam woon-werkverkeer. Het Pendelfonds subsidieert projecten die duurzaam woon-werkverkeer bevorderen, waardoor het aantal solo-autotochten naar het werk kan verminderen en het gebruik van fietsen en openbaar vervoer kan toenemen. Laten we eens kijken naar wat dit betekent voor uw bedrijf en hoe u er het beste uit kunt halen.

Wat Betekent Dit voor Onze Bedrijven?

Het Pendelfonds biedt subsidies om de kosten van projectimplementatie te dekken. Bedrijven, zowel particuliere als publieke instellingen, kunnen de subsidie aanvragen. Hier bij Zone Houthalen, een actieve bedrijfsvereniging gevestigd in Houthalen-Helchteren, België, hebben we de mogelijkheid om u te begeleiden en te ondersteunen bij uw subsidieaanvraagproces. Hierbij helpen we u de beste praktijken op het gebied van duurzaam woon-werkverkeer te implementeren.

Het Pendelfonds Opnieuw Beschikbaar: Nieuwe Subsidiekansen

De 14de oproep van het Pendelfonds wordt op 18 september geopend. Bedrijven en overheden kunnen nu dossiers indienen. De oproep is gericht op projecten die de verbinding tussen openbaar vervoer en de werkplek verbeteren, en op projecten die het gebruik van nabijgelegen fietssnelwegen bevorderen.

Belangrijk om te onthouden: Het indienen van projecten is mogelijk van 18 september tot 18 oktober, waarna u tot 18 januari de tijd hebt om de subsidieaanvraag te voltooien. Hoe meer een project valt onder de focus van de oproep, hoe hoger de score en hoe groter de kans op subsidiëring. 

Hoe Zone Houthalen U Kan Helpen

Als uw bedrijfsnetwerk in Houthalen-Helchteren zijn wij toegewijd aan het ondersteunen van uw bedrijf in zijn duurzaamheidsinspanningen. We moedigen bedrijven aan om kennis en middelen te delen, hetzij door elkaar te leren kennen en succesverhalen te delen, hetzij door samen te werken aan gemeenschappelijke projecten en initiatieven.

Als lid van Zone Houthalen kunt u profiteren van onze ondersteunende diensten zoals groepsaankopen, evenementenorganisatie, interne en externe communicatie, en ondersteuning bij het aanvragen van subsidies zoals het Pendelfonds.

Wordt een Lid vandaag

Bent u geïnteresseerd in het indienen van een project voor het Pendelfonds en wilt u meer weten over hoe Zone Houthalen u daarbij kan ondersteunen? Informeer naar lidmaatschap bij ons en profiteer van onze uitgebreide diensten!

Bij Zone Houthalen streven we naar een duurzame toekomst voor alle bedrijven en een sterker netwerk dat voordelen biedt aan al onze leden. Word lid van onze groeiende gemeenschap en laten we samenwerken aan een duurzame en bloeiende bedrijfsomgeving.

Contact informatie email: inge.strauven@quares.be contact nummer: +32 478 35 48 86 adres: Centrum-Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren | Belgium website: https://www.zone-houthalen-helchteren.be

Groepsaankopen | ZONE Houthalen-Helchteren

Groepsaankopen | ZONE Houthalen-Helchteren

Groene energie, afvalophaling, kantoorbenodigdheden, schoonmaak, consortiumbewaking,… bieden we centraal aan met verlaagde prijzen. Samen staan we sterker en kunnen we en weten we meer.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak