Nieuw pand: Moderne benedenwoning te koop in Maasmechelen


Wij bij Sensimmo zijn enthousiast om je onze nieuwste aanwinst voor te stellen: een instapklare, moderne benedenwoning in Maasmechelen. Gelegen aan de rustige Kleine Hulst 7/2, is dit eigentijdse appartement van het bouwjaar 2017 een perfecte match voor wie modern comfort en een rustige buurt ambieert.

De benedenwoning, met een totale bewoonbare oppervlakte van 104 m², biedt een bijzonder ruim gevoel. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers (9 m² en 16.5 m²), een badkamer, een woonkamer en een praktische keuken. Daarnaast is er ook een berging, een wasplaats en een kelder aanwezig - over opbergruimte dus geen gebrek.

Het ruime terras van 35 m², dat ook fungeert als veranda, biedt voldoende plaats om te genieten van je ochtendkoffie of om gezellig te dineren op zomeravonden. De woning heeft bovendien een tuin van 120 m², ideaal voor barbecues en tuinfeestjes.



Het appartement is gesitueerd op de onderste verdieping van een drielaags complex, wat kopers de mogelijkheid biedt te genieten van de voordelen van een 'gelijkvloers' wonen, inclusief de toegang tot de tuin. De woning is bovendien voorzien van een parkeergarage met een elektrische poort voor een veilige en handige parkeerervaring.

Gelegen in een rustige woonwijk, ver weg van de hectiek van de stad, biedt deze benedenwoning de juiste balans tussen rust en bereikbaarheid. Shops, lokale restaurants en gezellige cafés zijn vlot bereikbaar.

Energetisch scoort dit appartement uitstekend met een EPC index slechts 67,00KWh/m²/jaar en een E-peil van 40. Het energielabel is A wat betekent dat je kan genieten van een lagere energiefactuur en het is ook beter voor het milieu.


De vraagprijs voor dit pand bedraagt € 279.000. Beschikbaarheid is per direct en na akte. Laat deze unieke kans niet schieten en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij staan klaar om je rond te leiden in wat jouw nieuwe thuis zou kunnen zijn!

Wil je meer informatie over dit pand, neem dan contact op met ons via info@sensimmo.be of bel ons op +32 89 20 90 88.

Sensimmo Jouw partner in vastgoed

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak