Een groenere werkplek: Het belang van groenonderhoud in bedrijventerreinen


Zoals het oude gezegde luidt, "een gezonde geest in een gezond lichaam." Maar wat als ik je zou vertellen dat je werkplek - ja, die plek waar je waarschijnlijk het grootste deel van je tijd doorbrengt - even belangrijk is voor je welzijn? Dat is precies waar ik het vandaag over wil hebben: het creëren van een groenere werkplek. Een groenere werkplek is een onderwerp dat dicht bij ons hart ligt bij De Winning.

Het creëren van een aangename werkomgeving

Het eerste punt op onze agenda is het creëren van een aangename werkomgeving. Wat maakt een werkomgeving aangenaam? Is het de beschikbaarheid van comfortabele bureaustoelen? Zeker. Is het de aanwezigheid van handige faciliteiten? Absoluut. Maar iets dat vaak wordt vergeten is het belang van groenonderhoud. Denk aan planten in het kantoor, groene ruimtes om in de pauze te ontspannen, zelfs het uitzicht op een mooi groen landschap buiten je raam.

Bij De Winning focussen we op natuur- en groenbeheer. We hebben een passie voor het creëren van groene, inspirerende ruimtes. En dat is precies wat we met onze groenonderhoudsdiensten op bedrijventerreinen doen.

Groenonderhoud draagt bij aan werktevredenheid

Wist je dat een groene omgeving je humeur en concentratie kan verbeteren? Het maakt niet uit of je in een fabriek werkt, of in een sjiek kantoorgebouw. Iedereen kan profiteren van een groenere werkplek.

Een groenere omgeving is goed voor het milieu

Een derde reden waarom groenonderhoud in bedrijventerreinen belangrijk is, is omdat het gewoonweg goed is voor het milieu. Iedereen weet dat bomen CO-2 absorberen en zuurstof vrijgeven, en dat ze essentieel zijn voor onze planeet.

Het verbetert het imago van een bedrijf

Geloof het of niet, klanten en partners letten op de uitstraling van een bedrijf. En niets schreeuwt "Wij geven om onze werknemers en het milieu" meer dan een goed onderhouden groene omgeving.

Het is goed voor de fysieke gezondheid

Last but not least, een groene omgeving is gewoon goed voor de gezondheid. Het is bewezen dat tijd doorbrengen in groene ruimtes de bloeddruk kan verlagen en stress kan verminderen.

Ik hoop dat dit heeft laten zien waarom een groenere werkplek zo belangrijk is. Hier bij De Winning staan we klaar om je te helpen bij het creëren van een groenere werkplek. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren op info@dewinning.be of bel ons op 013 53 11 59.

Laten we samen de arbeidsmarkt groener maken!

Tuinonderhoud | Rreac04

Tuinonderhoud | Rreac04

Omdat we bewust kiezen voor eenvoud in combinatie met planten die makkelijk te onderhouden zijn, heeft u achteraf weinig werk aan uw tuin.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak