Durf jij het aan? Een griezelig Halloween bij Kinderrijck!


Zodra de klok twaalf uur slaat, ontvouwt er in Kinderrijck een duister maar opwindend avontuur. Dit Halloween, nodigen we dappere ridders, moedige prinsessen en kleine avonturiers uit om de mysteries in ons koninkrijk te ontrafelen.

Lang, lang geleden, tijdens een maanloze nacht, toverde de kwade heks onze geliefde speeltuin om in een griezelig domein. Ze verborg een dodelijke vloek in de Battle Room - "De Griezelige Ontsnapping". Wie durft de ruimte binnen te gaan, moet raadsels oplossen en de vloek verbreken om te ontsnappen.

Wie zich waagt aan "Het Spookachtige Springkasteel" zal spoken tegenkomen die de heks heeft opgeroepen. Ze hebben maar één doel: de kinderen afschrikken. Maar laat je niet bang maken, spring snel en ontwijk deze ongewenste gasten.

Vervolgens roept de "Halloween Klimmuur Challenge" je op. De heks heeft haar spinnen en vleermuizen ingeschakeld om de klimmers af te leiden. Maar wees dapper en bereik de top, want daar ligt een betoverde talisman die de macht van de heks kan breken.

Daarnaast heeft de heks haar handlangers - de heksen - verstopt in het park. Je taak is hen op te sporen in de "Lasershooting Heksjacht" en ze te laten verdwijnen met je magische lasergun.

Maar pas op dat je de zoete verleiding van de "Trick or Treat Zoektocht" in de klimkooi niet vergeet. De heks heeft overal snoepjes verstopt om de kinderen af te leiden, maar de slimsten onder jullie weten dat het verzamelen van deze snoepjes je extra krachten geeft.

Om de vloek uit onze Swingride te verbannen - "De Vloek van de Draaiende Swingride", moet een ritje gemaakt worden. Het zal niet makkelijk zijn, maar het is de enige manier om de vloek te breken.

Denk je dat je nu al moe bent? Dan heb je nog niet gehoord over de "Droptower Doodsprong". Het verhaal gaat dat het een portaal is naar een andere dimensie. Wie de sprong waagt, kan een speciaal element vinden dat nodig is om de heks voor eens en altijd te verslaan.

Tot slot moet je door een donker en eng bos navigeren – het "Touwenparcours Spooktocht" - vol met griezelige wezens. Maar wees niet bang, dit is je laatste stap. Hier zal je het ultieme wapen vinden om de heks te verslaan.

Dus verkleed je als je favoriete held of heldin en kom langs voor dit epische Halloween avontuur. We wachten op je, als je durft…

Neem voor meer informatie contact met ons op via email of bel ons op +32 89 254 383. Of nog beter, bezoek onze website voor meer griezelige details. Vergeet niet onze actuele openingstijden te checken op Google Mijn Bedrijf!


Kinderrijck wenst je een magisch en griezelig Halloween toe!

Contact | KinderRijck Bilzen

Contact | KinderRijck Bilzen

Volledig in de sfeer van ridders en jonkvrouwen, kastelen, draken, ... waar kinderen centraal staan en zich kunnen uitleven en ontspannen. 5000m² speelplezier waar kinderen van 0 tot 14 jaar naar hartenlust kunnen ravotten, ook ideaal voor schoolreizen, verjaardagen, verenigingen, ...

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak