Onze weg naar succes in infrastructuurwerken: De ervaringen van De Coster NV


Het pad naar succes in de bouwsector is zelden eenvoudig. Maar voor De Coster NV, met zijn sterke familiewortels en toegewijde team van professionals, heeft het bedrijf een formidabele reputatie opgebouwd. Onze weg naar succes in infrastructuurwerken is niet over een nacht ijs gegaan. Maar hoe hebben we het precies gedaan? Het antwoord is eenvoudig: door hard te werken, door te innoveren en door onze klanten centraal te stellen.

Hoe hebben we het gedaan?

Met onze start in 1979, begonnen we als een eenmanszaak gespecialiseerd in grondverzet. In de loop der tijd zijn we geƫvolueerd tot een totaalaannemer. We hebben ons team uitgebreid tot meer dan 75 werknemers. Onze kernactiviteiten omvatten grondverzet, afbraakwerken, funderingstechnieken en infrastructuurwerken.

De groei en evolutie van De Coster NV zijn niet alleen te danken aan onze onvermoeibare inzet voor kwaliteitswerk en klanttevredenheid, maar ook aan onze focus op innovatie. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technieken en methoden om de efficiƫntie te verhogen en de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Onze weg naar succes in infrastructuurwerken is dus ook een verhaal van constante vooruitgang en vernieuwing.

Onze toewijding aan onze klanten

Onze klanten zijn essentieel voor ons succes. Of je nu een aannemer, particulier, architect of projectontwikkelaar bent, wij streven ernaar om vanaf de voorbereidende fase tot het klaar is om te bouwen begeleiding en diensten te bieden. Wij streven naar de best mogelijke resultaten en we zijn er trots op dat we bergen verzetten in de sector!

Wat maakt Onze weg naar succes in infrastructuurwerken uniek?

Wat ons uniek maakt in de wereld van infrastructuurwerken, is onze toewijding aan het bieden van 'totaaloplossingen'. Dit betekent dat we proactief werken, de behoeften van onze klanten voorzien en oplossingen op maat bieden.

Onze weg naar succes in infrastructuurwerken is een traject vol harde lessen, groei en triomf. Maar bovenal is het een getuigenis van de toewijding, passie en vastberadenheid van het team van De Coster NV. Wij zijn trots op onze prestaties, en we blijven vooruitkijken naar de vele succesvolle jaren die nog voor ons liggen. En terwijl we naar de toekomst kijken, blijven we trouw aan de waarden die ons hebben gemaakt tot wat we nu zijn.

Enthousiast om samen te werken? Wij zijn dat ook! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op via info@decosternv.be of bel ons op +32 11 60 65 81.

Contact | De Coster NV

Contact | De Coster NV

De Coster D. is een familiebedrijf gespecialiseerd in funderingstechnieken en grond-, afbraak-, en infrastructuurwerken. Al sinds 1979 verzetten wij bergen.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak