Vacature Alert: We zoeken een Chauffeur bij Keulen Beton


Bij Keulen Beton, een familiebedrijf met meer dan 27 jaar ervaring, wijden we ons aan het leveren van de hoogste kwaliteit betonproducten en -diensten. En nu willen we ons team uitbreiden met een nieuwe chauffeur.

Wat houdt de functie bij Keulen Beton in?

Als chauffeur bij Keulen Beton krijg je de kans om bij te dragen aan de levering van onze hoogwaardige betonproducten. Je zult deel uitmaken van een ervaren en gepassioneerd team dat streeft naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Mogelijk vraag je je af: "Wat is er zo speciaal aan deze functie?" Welnu, als chauffeur bij Keulen Beton speel je een cruciale rol in het proces van levering van betonproducten aan onze klanten. Je zult deel uitmaken van een team dat streeft naar service en kwaliteit. Daarnaast krijg je de kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de betonindustrie in Belgiƫ.

Wie past bij deze Vacature Alert: We zoeken een Chauffeur bij Keulen Beton?

We zoeken iemand die niet alleen ervaring heeft met het besturen van zware voertuigen, maar ook een passie heeft voor service en kwaliteit. Je moet communicatief vaardig zijn, over uitstekende rijvaardigheden beschikken en in staat zijn om efficiƫnt en veilig te werken.

De ideale kandidaat heeft een flexibele instelling en is klaar om een ​​sleutelrol te spelen in de dagelijkse operaties van onze betoncentrale.

Lijkt dit je wat? Grijp dan deze kans om deel uit te maken van een bedrijf dat streeft naar uitmuntendheid.

Voor meer informatie over deze vacature of om je aan te melden, neem gerust contact met ons op via beton@keulenbeton.be of bel ons op +32 89 72 18 70. We horen graag van je!

Dus, klaar om achter het stuur te kruipen bij Keulen Beton? Aarzel niet en reageer op onze Vacature Alert: We zoeken een Chauffeur bij Keulen Beton! We kijken uit naar je sollicitatie.

H. keulen beton | H.Keulen Beton

H. keulen beton | H.Keulen Beton

Onze kantoren zijn open van maandag t.e.m. vrijdag van 7u tot 17u30.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak