Trixxo: Mijn eerste dag als strijkhulp in Lanaken!


Hallo allemaal! Vandaag wil ik graag mijn ervaring delen als strijkhulp bij Trixxo in Lanaken. Het was mijn allereerste dag en ik moet zeggen, ik had er enorm veel zin in!

Vanochtend arriveerde ik bij een gezin dat graag wat hulp kon gebruiken bij het strijken. Ik werd warm ontvangen en voelde me meteen op mijn gemak. Samen met de eigenaresse van het huis gingen we aan de slag.

Het was geweldig om te zien hoe tevreden ze was met mijn werk. Ik zag de stapel kreuken langzaam verdwijnen en ik voelde me trots op het resultaat. Het voelde als een overwinning!

Wat ik leuk vond aan Trixxo is dat ze niet alleen waarde hechten aan professionele dienstverlening, maar ook aan een persoonlijke band met de klanten. Je voelt echt dat je gewaardeerd wordt en dat maakt het werk extra motiverend.

Ik ben blij dat ik deel uitmaak van het Trixxo-team en ik kijk uit naar nog vele andere succesvolle strijksessies! Als je ook op zoek bent naar een betrouwbare en kwaliteitsvolle strijkhulp, kan ik Trixxo van harte aanbevelen.

Wil je meer informatie over de diensten van Trixxo? Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op via e-mail (exxtra@trixxo.be) of telefoon (+32 471 66 38 25).

Bedankt voor het lezen en tot snel!

Groetjes, Emiel Jans Strijkhulp bij Trixxo

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak