Hoe Consono AI en NLP Gebruikt om Uw Data om te Zetten in Kennis


Bij Consono leven we volgens een eenvoudige filosofie: data omzetten in kennis. Hoe we dit doen? Door gebruik te maken van Kunstmatige Intelligentie (AI) en Natural Language Processing (NLP). Maar hoe werkt dat precies?

De Magie van de Dynizer

Consono's baanbrekende technologie, de Dynizer, gebruikt AI om de traditionele relationele databankparadigma voor gegevensopslag, -afhandeling en -analyse uit te dagen. Het navigeert door de constante groei van ongestructureerde data in bedrijven, waardoor investeringen worden besteed aan datagebruik in plaats van -ontdekking. Dat is Hoe Consono AI en NLP Gebruikt om Uw Data om te Zetten in Kennis.

Gestructureerd en Ongestructureerd: Eén en hetzelfde

Onze Dynizer kan zowel gestructureerde als ongestructureerde data aan. Het maakt niet uit waar uw data vandaan komt of waar het naartoe moet, de Dynizer biedt een snelle, schaalbare oplossing die zowel in de cloud als on-premise kan werken.

Kenmerken die Uitblinken

Geautomatiseerde patroon- en linkdetectie, geïntegreerde semantische elementabstractie, tekstsamenvatting en toon-van-stem detectie zijn slechts enkele van de geavanceerde functies van de Dynizer. Deze functies bieden onmiddellijk strategische data-inzichten via intelligente exploratie en bevorderen een betere datakwaliteit en -bestuur.

De Kracht van Partnerschap

Bij Consono begrijpen we hoe belangrijk betrouwbare partnerschappen zijn. Onze doorgewinterde sector-experts bezitten industriële ervaring en staan klaar om u te helpen de Dynizer optimaal voor u te laten werken. Dat is opnieuw Hoe Consono AI en NLP Gebruikt om Uw Data om te Zetten in Kennis.

Contacteer Ons voor Meer Informatie

Heeft u interesse in het transformeren van uw data in kennis? Ons team van specialisten staat klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op via Info@consono.ai of bel ons op +32 3 547 00 40. Laat de Dynizer uw databegeleider zijn en ontgrendel het ware potentieel dat verborgen ligt in de data van uw bedrijf.

Ons adres: Schillerstraat 8, 2050 Antwerp Website: https://www.consono.ai/

Met Consono wordt uw data een bron van kennis!

Online je klanten bereiken was nog nooit zo makkelijk | UP-TO-DATE WebDesign

Online je klanten bereiken was nog nooit zo makkelijk | UP-TO-DATE WebDesign

Investeer in een Smart-Site of Smart-Blog, en bereik je klanten met één klik op al je sociale media en via digitale nieuwsbrieven! Makkelijker kan niet!

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak