Verlenging BTW-Korting Voor Sloop- En Heropbouw Moet Gepaard Gaan Met Hervorming BTW-Landschap


Het voorstel van het NAV voor een algehele hervorming van het BTW-landschap, waaronder het verlengen van de BTW-korting voor sloop- en heropbouw, verdient serieuze consideratie. Hoewel deze regeling de renovatie-, restauratie- en nieuwbouwprojecten, zoals die wij bij De Wyngaert Architectenbureau uitvoeren, voordeliger maakt, is het toch belangrijk om een meer gestroomlijnde en begrijpelijke BTW-structuur te hebben.

De huidige situatie, waarbij sommige grondige verbouwingen niet als renovatie of totale heropbouw worden beschouwd en dus geen 6% BTW genieten, kan verwarrend zijn. Dit benadrukt eens te meer de noodzaak van een algehele hervorming van de BTW op de bouwsector.

Wil je alles weten over de voorgestelde BTW-korting voor sloop- en heropbouw en de implicaties voor jouw project? Klik hier voor het volledige artikel. Voor meer inzicht en professioneel advies kun je gerust contact opnemen met ons team bij De Wyngaert Architectenbureau.

News | Architectenbureau De Wyngaert

News | Architectenbureau De Wyngaert

Ontdek het laatste nieuws en events van Architectenbureau De Wyngaert

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak