Begin het jaar op een sterke noot met Nieuwjaarsevent Zone Houthalen!


Hallo daar! Zone Houthalen nodigt u en al onze contacten in de regio uit voor ons spetterende nieuwjaarsevent. We hebben de perfecte manier gevonden om het nieuwe jaar te beginnen en terug te blikken op een succesvol jaar.

Wat staat er op het programma tijdens Nieuwjaarsevent Zone Houthalen?

Bereid u voor op een boeiend overzicht van de realisaties van 2023. Blader met ons door de hoogtepunten: de nieuwe waterbuffer, gloednieuwe verlichting op het industrieterrein en de introductie van onze nieuwe parkmanager. We zijn ook verheugd onze 15 nieuwe leden aan u voor te stellen.

Nieuwjaarsevent Zone Houthalen: niet te missen!

Verwacht een avond vol netwerkmogelijkheden, inspirerende gesprekken en een toast op een productief 2024. Ons nieuwjaarsevent is een uitgelezen kans om te netwerken met andere bedrijven in de zone en de bredere gemeenschap van Houthalen-Helchteren.

Mis deze geweldige mogelijkheid om verbindingen te leggen en meer te leren over de spannende initiatieven die op stapel staan voor het nieuwe jaar niet. Schrijf je nu in voor het Nieuwjaarsevent Zone Houthalen. We kijken er naar uit om u te verwelkomen!

Schrijf je nu in

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak