Appartement in de kijker in Lommel


Op zoek naar dat perfecte huis? Laten we samen duiken in een van de nieuwste aanbiedingen van Limbo Vastgoed. Een prachtige woning in uitstekende staat, gebouwd in 2005, gelegen in een gezellige woongebied - een ideale plek voor u en uw gezin.

Uitmuntende Bouwkwaliteit en State-of-the-Art Voorzieningen

De woning heeft uitstekende energiezuinigheid met een EPC van 228 kWh/m2/jaar, dat is een comfortabele 'C' rating - een bewijs van de uitmuntende bouwkwaliteit. Het heeft ook een goedgekeurd elektriciteitscertificaat. De vraagprijs is € 399.000, met registratiekosten van € 11.970,00, wat een totale prijs van € 410.970,00 maakt.

Met een totale oppervlakte van 132 m² is de woning zorgvuldig ingericht voor een comfortabel en luxueus leven. De woning beschikt over twee slaapkamers van respectievelijk 14 m² en 18 m², een zonovergoten woon- en zitkamer met een schuifpui die leidt naar het overdekte terras—perfect voor die rustige ochtenden met een kopje koffie in de hand.

Persoonlijke begeleiding bij Limbo Vastgoed

Bij Limbo Vastgoed streven we ernaar om het proces van het kopen van een huis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons team van experts is er om u te begeleiden, van het bekijken van de woning tot het afhandelen van de papieren. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om onze vertegenwoordiger, Joris, te contacteren op joris@limbo.be.

Grijp deze kans en zet de volgende stap in uw vastgoedreis met Limbo Vastgoed. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Of kom ons bezoeken in onze kantoren gelegen op Lepelstraat 60/A, 3920 Lommel. Onze openingstijden zijn van maandag tot zaterdag, van 9.00 tot 18.00 uur.

Zoekt u meer?

Bij Limbo Vastgoed hebben we een breed scala aan eigendommen te koop en te huur, alsook nieuwbouw voor klanten die de voorkeur geven aan moderne en gloednieuwe huizen. We bieden ook schattingsdiensten aan voor klanten die de waarde van hun onroerend goed willen kennen. Bekijk onze andere aanbiedingen of neem contact op met ons team voor meer informatie.

Bij Limbo Vastgoed, uw partner voor al uw vastgoedbehoeften in Lommel, is uw droomhuis slechts een telefoontje verwijderd.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak