Vacature: Magazijnier bij Geurts H. & Zn


Wil jij deel uitmaken van een gevestigd familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar hoogwaardige land- en tuinbouwmachines aanbiedt? Geurts H. & Zn is op zoek naar een gemotiveerde magazijnier om ons team in Spouwen (Bilzen) te versterken.

Over Geurts H. & Zn

Geurts H. & Zn is een toonaangevende specialist in land- en tuinbouwmachines in Limburg. Als familiebedrijf hechten wij grote waarde aan kwaliteit en service. Ons uitgebreide assortiment omvat zorgvuldig geselecteerde topmerken, en wij bieden ook nazorg en garanties aan onze klanten.

Missie en waarden

Bij Geurts H. & Zn streven we naar tevreden klanten door de verkoop van hoogwaardige land- en tuinbouwmachines en het leveren van uitstekende service. Wij geloven in duurzaamheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om onze klanten te voorzien van advies op maat en technische ondersteuning.

Wat bieden wij?

Als magazijnier bij Geurts H. & Zn krijg je de kans om deel uit te maken van een enthousiast team en te werken met hoogwaardige land- en tuinbouwmachines. Je komt terecht in een professionele en vriendelijke werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen.
  • Mogelijkheden voor opleidingen en trainingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
  • Een gevarieerd takenpakket waarin je verantwoordelijk bent voor het beheer en de organisatie van ons magazijn.

Hoe solliciteren?

Heb je interesse in de functie van magazijnier bij Geurts H. & Zn? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@geurtsh.be. Vermeld hierbij duidelijk dat het gaat om de vacature "Magazijnier". Voor meer informatie kan je ook telefonisch contact opnemen via +32 (0)89 411 925.

Bij Geurts H. & Zn streven we naar een succesvolle toekomst en we hopen dat jij daar een waardevolle bijdrage aan kunt leveren. We kijken uit naar je sollicitatie!

Verhuur Go-Cart Baan | Geurts H&Zn

Verhuur Go-Cart Baan | Geurts H&Zn

U kunt bij Geurts H.Zn ook terecht voor de recreatie invulling van uw feestje, verjaardagsfeest en/of communiefeest. Plezier gegarandeerd!

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak