De Nieuwe SWorks Tarmac SL8: Ultieme High-Performance Racefiets


Ontdek de nieuwe SWorks Tarmac SL8, een high-performance racefiets die snelheid, wendbaarheid en comfort combineert. Met zijn lichtgewicht carbon frame en geavanceerde technologieën biedt deze fiets een ongeëvenaarde rijervaring.

Lichtgewicht en Responsief

Het carbon frame van de SWorks Tarmac SL8 is ontworpen met Specialized's Rider-First Engineered™-technologie, wat betekent dat elke framemaat dezelfde uitstekende prestaties levert. Geniet van een stijve en responsieve rit, ongeacht je lichaamsbouw.

Aerodynamisch Ontwerp

Dankzij het aerodynamische ontwerp van het frame kun je met de SWorks Tarmac SL8 sneller door de wind snijden en je snelheid verhogen. Verminder de luchtweerstand en haal het maximale uit je prestaties.

Comfortabele Rijervaring

De geïntegreerde zadelpen van de SWorks Tarmac SL8 zorgt voor extra comfort en stabiliteit, doordat trillingen van de weg worden geabsorbeerd. Ervaar een soepele en comfortabele rit, zelfs op ruwere ondergronden.

Hoogwaardige Componenten

Uitgerust met de Shimano Dura-Ace Di2 elektronische groepset, geniet je van soepele en nauwkeurige schakelprestaties. De Roval Rapide CLX-wielen bieden verbeterde prestaties en wendbaarheid, waardoor je elke rit met vertrouwen tegemoet gaat.

Bezoek Bikes Claessens voor de ultieme fietservaring met de nieuwe SWorks Tarmac SL8. Onze deskundige medewerkers helpen je bij het kiezen van de juiste pasvorm en configuratie voor jouw behoeften. Neem contact met ons op via info@bikesclaessens.be of bel ons op +32 (0)12 23 05 70 voor meer informatie en een afspraak. Ontdek meer op onze website.

Contact | Bikes Claessens

Contact | Bikes Claessens

Bel of mail ons met duidelijke vermelding van je werfadres en telefoonnummer.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak