Het inschakelen van een deurwaarder bij het innen van openstaande vorderingen in Nederland


Als incassobureau Schuldenaar in Nederland krijgen wij regelmatig te maken met klanten die hun facturen niet op tijd betalen. Het sturen van betalingsherinneringen en aanmaningen leidt soms niet tot betaling en dan moet er een volgende stap worden gezet. Het inschakelen van een deurwaarder kan dan een effectieve oplossing zijn. Maar hoe werkt dat precies en hoe kunnen wij als incassobureau u hierbij helpen?

Wat doet een deurwaarder?

Een deurwaarder is een officiële vertegenwoordiger van de rechtbank. Hij of zij is bevoegd om verschillende taken uit te voeren, waaronder het innen van openstaande vorderingen. Als incassobureau werken wij nauw samen met gerechtsdeurwaarders die gespecialiseerd zijn in het incasseren van vorderingen. De deurwaarder heeft de bevoegdheid om een betalingsbevel uit te vaardigen en om beslag te leggen op bezittingen van de debiteur.

Wanneer schakelt u een deurwaarder in?

Als we als incassobureau merken dat uw klant niet bereid is om zijn of haar factuur te betalen, dan gaan wij over tot het inschakelen van een deurwaarder. Het is wel belangrijk om eerst voldoende stappen te hebben genomen om de klant te laten betalen, zoals het sturen van betalingsherinneringen en aanmaningen. Pas als dit geen effect heeft gehad, is het inschakelen van een deurwaarder een optie.

Hoe verloopt het proces?

Als u besluit om een deurwaarder in te schakelen, dan regelen wij als incassobureau het hele proces voor u. Wij dienen een opdracht tot inning in bij de deurwaarder en verstrekken alle relevante informatie over de openstaande vordering en de debiteur. De deurwaarder zal vervolgens een betalingsbevel uitvaardigen aan de debiteur. Als de debiteur niet betaalt, kan de deurwaarder beslag leggen op goederen van de debiteur, zoals een auto of inboedel. Dit kan worden verkocht om de openstaande vordering te voldoen.

Wat zijn de kosten?

Het inschakelen van een deurwaarder brengt kosten met zich mee. Als incassobureau Schuldenaar in Nederland dragen wij het risico van deze kosten. Dit betekent dat alle kosten voor het inschakelen van een deurwaarder volledig op de debiteur worden verhaald. U als schuldeiser bent dus vrijgesteld van deze kosten.

Conclusie

Het inschakelen van een deurwaarder via incassobureau Schuldenaar in Nederland kan een effectieve oplossing zijn als uw klant weigert te betalen. Wij nemen het hele incassotraject voor u uit handen en zorgen ervoor dat de debiteur op de juiste wijze wordt aangepakt. Houd er rekening mee dat het tijd en moeite kan kosten voordat de vordering daadwerkelijk wordt betaald. Wij staan klaar om u bij te staan en ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Contact | Incassobureau Nederland

Contact | Incassobureau Nederland

Schuldenaar In Nederland kan voor u het hele traject van minnelijke incasso, gerechtelijke procedure en tenuitvoerlegging van het rechterlijk vonnis voor u verzorgen zonder inschakeling van derden. ??????????????Alles blijft in één  hand en u heeft slechts één aanspreekpunt.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak