De Groene Gordel: Fietsen door het prachtige groene landschap van Belgisch Limburg


Start- en eindpunt: Plantentuin Meise, Nieuwelaan 38, 1860 Meise GPS: 50.929419 4.334379 Aanduiding: Knooppuntenborden Provincie: Vlaams-Brabant Regio: Groene gordel Verharding: 5% Hoogste punt: 77.60 m Laagste punt: 12.2 m Stijging: +434 m Daling: -434 m

Wanneer je op zoek bent naar een prachtige fietsroute door het groene landschap van Belgisch Limburg, is De Groene Gordel de perfecte keuze. Met een start- en eindpunt bij de Plantentuin Meise, biedt deze route een geweldige mogelijkheid om van de natuur te genieten en te ontspannen op de fiets.

De Groene Gordel is gemarkeerd met knooppuntenborden, wat het gemakkelijk maakt om de route te volgen. Je kunt genieten van de prachtige omgeving terwijl je fietst door de regio Groene gordel in de provincie Vlaams-Brabant.


De route bestaat voor 5% uit verhard terrein, waardoor het een geschikte keuze is voor fietsers van alle niveaus. Het hoogste punt van de route is 77.60 m, terwijl het laagste punt op 12.2 m ligt. Je zult kunnen genieten van zowel stijgingen als dalingen tijdens je fietstocht.

Om van deze prachtige fietsroute te genieten, kun je contact met ons opnemen voor meer informatie. We helpen je graag met het plannen van je avontuur door de Groene Gordel. Je kunt ons bereiken via telefoon op +32 (0)12 23 05 70, via e-mail op info@bikesclaessens.be, of bezoek onze website op www.bikesclaessens.com. We kijken uit naar het assisteren bij het vinden van de perfecte fiets en het verzekeren van een ongestoord fietsplezier!

Neem contact met ons op voor meer informatie! Geniet van de prachtige Groene Gordel op de fiets!

*Note: The images used in this article are for illustrative purposes only.

Contact | Bikes Claessens

Contact | Bikes Claessens

Bel of mail ons met duidelijke vermelding van je werfadres en telefoonnummer.

ONTDEK MEER

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak