Cashback-actie: Bespaar op Miele wasmachines voor kotstudenten!


Bij Elektro Schroeyen hebben we een geweldige 'back to school'-actie voor alle kotstudenten die op zoek zijn naar klein elektro! Speciaal voor jou bieden we een cashback-actie aan op Miele wasmachines. Bespaar geld en geniet van de betrouwbare kwaliteit van Miele-apparaten. Lees snel verder om te ontdekken hoe je kunt profiteren van deze geweldige deal!

Cashback-actie details

 • Actieperiode: De cashback-actie start op 15 september en loopt tot 30 september. Zorg ervoor dat je deze data in je agenda markeert, zodat je geen enkele kans mist om geld te besparen!
 • Kortingscode: Om de cashback te ontvangen, moet je een speciale kortingscode invoeren op de website van Miele tijdens het afrekenen. Deze code zal binnenkort beschikbaar zijn, dus houd onze website en social media-kanalen goed in de gaten voor updates!
 • Miele wasmachines: We bieden een breed assortiment aan Miele wasmachines die voldoen aan al jouw behoeften als kotstudent. Of je nu een compacte wasmachine nodig hebt voor je studentenkamer of een grotere variant voor een gedeeld studentenhuis, bij Elektro Schroeyen vind je zeker de perfecte Miele wasmachine.

Waarom kiezen voor Miele wasmachines?

Miele is al jaren een toonaangevend merk op het gebied van huishoudelijke apparaten. Hier zijn een paar redenen waarom Miele wasmachines de perfecte keuze zijn voor kotstudenten:

 1. Betrouwbare kwaliteit: Miele staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige producten. Met een Miele wasmachine ben je verzekerd van een langdurige en betrouwbare prestatie.
 2. Energiezuinig: Miele wasmachines zijn ontworpen met energie-effici├źntie in gedachten. Ze helpen je niet alleen geld te besparen op je energierekening, maar dragen ook bij aan een duurzamer milieu.
 3. Geavanceerde functies: Miele wasmachines zijn uitgerust met geavanceerde functies en technologie├źn om je waservaring te verbeteren. Denk aan programma's voor verschillende soorten stoffen, automatische dosering van wasmiddel en anti-kreuk opties.
 4. Klanttevredenheid: Bij Elektro Schroeyen hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Miele is een merk dat bekend staat om zijn uitstekende klantenservice en ondersteuning.

Doe mee aan de cashback-actie!

Wil jij profiteren van deze geweldige cashback-actie op Miele wasmachines? Volg dan deze eenvoudige stappen:

 1. Houd onze website en social media-kanalen in de gaten voor de bekendmaking van de kortingscode.
 2. Bezoek de website van Miele en selecteer de Miele wasmachine van jouw keuze.
 3. Voeg de wasmachine toe aan je winkelwagen en voer de kortingscode in tijdens het afrekenproces.
 4. Rond je bestelling af en geniet van je nieuwe Miele wasmachine met cashback!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over deze actie of over ons assortiment aan Miele wasmachines. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Elektro Schroeyen wenst alle kotstudenten een succesvol academiejaar toe! Mis deze fantastische cashback-actie op Miele wasmachines niet en bespaar geld terwijl je geniet van de betrouwbare kwaliteit van Miele-apparaten. Bezoek onze website en volg ons op social media voor meer informatie en updates over deze actie.

Contactgegevens van Elektro Schroeyen:

 • Adres: Everselkiezel 120, 3550 Heusden-Zolder
 • Telefoon: +32 11 42 55 48
 • E-mail: schroeyen@gmail.com
 • Website: www.schroeyen.be

**Let op: Deze cashback-actie is alleen geldig voor kotstudenten en is niet te combineren met andere lopende promoties.

Contact

Contact

Hoe kan ik Electro Schroeyen in Heusden-Zolder contacteren? Dit is het telefoon nummer en emailadres van Electro Schroeyen.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak