Zonnebanken en psoriasis: een effectieve behandeling?


Bent u op zoek naar een effectieve behandeling voor psoriasis? Heeft u al eens gedacht aan het gebruik van zonnebanken? Bij Luna Sun Zonnestudio bieden wij verantwoord zonnen onder deskundig advies en onze zonnebanken kunnen mogelijk een oplossing bieden voor psoriasispatiënten. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijke voordelen en voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van zonnebanken voor de behandeling van psoriasis.

Hoe kunnen zonnebanken helpen bij psoriasis?

Psoriasis is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door rode, schilferige plekken op de huid. Hoewel de exacte oorzaak van psoriasis nog onbekend is, wordt aangenomen dat blootstelling aan zonlicht de symptomen kan verminderen. Zonnebanken kunnen een vergelijkbaar effect hebben, omdat ze kunstmatig UV-licht produceren.

UV-licht, zoals dat in zonnebanken wordt gebruikt, kan de groei van huidcellen remmen en heeft aangetoond dat het helpt bij het verminderen van ontstekingen en schilfering die vaak geassocieerd worden met psoriasis. Dit komt doordat UV-licht de overactieve immuunrespons in de huid kan temperen. Regelmatige blootstelling aan UV-licht, onder begeleiding van een dermatoloog, kan helpen om de symptomen van psoriasis te verminderen en een gezondere huid te bevorderen. Het is echter belangrijk om de behandeling van psoriasis met UV-licht te laten begeleiden door een professional, aangezien het juiste gebruik van zonnebanken en de duur van de blootstelling specifiek afgestemd moeten worden op uw individuele conditie. Raadpleeg onze dermatoloog voor meer informatie en persoonlijk advies.

Waarom kiezen voor Luna Sun Zonnestudio?

Bij Luna Sun begrijpen we de behoeften van psoriasispatiënten en bieden we een veilige en verantwoorde omgeving voor zonnebankgebruik. Onze studio is uitgerust met hypermoderne zonnebanken die voldoen aan de hedendaagse veiligheidsnormen. We hechten veel waarde aan veiligheid, hygiëne en klantentevredenheid, daarom hebben we toegangscontrole via e-ID, camerabeveiliging en een 24-uur hulplijn. Bovendien bieden we gratis parkeergelegenheid en is de eerste zonnebeurt gratis na registratie.


Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om u bij te staan en advies te geven in uw zonnebankervaring. We bieden ook spray tanning aan als alternatief voor degenen die geen gebruik willen maken van zonnebanken.

Belangrijke voorzorgsmaatregelen en aanbevelingen

Bij het gebruik van zonnebanken voor de behandeling van psoriasis is het belangrijk om enkele voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

  1. Overleg met uw arts: Voordat u begint met het gebruik van zonnebanken, is het raadzaam om uw arts te raadplegen, vooral als u andere medicatie gebruikt of andere gezondheidsproblemen heeft.
  2. Begin met korte sessies: Start met korte sessies van enkele minuten en bouw dit geleidelijk op. Luister altijd naar uw lichaam en verhoog de blootstelling aan UV-licht geleidelijk.
  3. Bescherm uw ogen: Draag altijd een beschermende bril die speciaal is ontworpen voor zonnebankgebruik om uw ogen te beschermen tegen schade door UV-licht.
  4. Hydrateer uw huid: Zorg ervoor dat u uw huid goed hydrateert na blootstelling aan de zonnebank om uitdroging te voorkomen.

Contacteer ons voor meer informatie

Bij Luna Sun Zonnestudio streven we naar klanttevredenheid en willen we u helpen bij het vinden van de meest geschikte behandeling voor uw psoriasis. Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail voor meer informatie over het gebruik van zonnebanken voor de behandeling van psoriasis. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contactgegevens Luna Sun Zonnestudio:

  • Adres: Risstraat 6 Bus 1, 3600 Genk
  • Telefoonnummer: +32 475 503 012
  • E-mail: info@lunasun.be

Bezoek ook onze website voor meer informatie en om een afspraak te maken. Ontdek de voordelen van verantwoord zonnen bij Luna Sun Zonnestudio en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze studio en u te helpen met uw psoriasisbehandeling.

Contacteer ons | Luna Sun

Contacteer ons | Luna Sun

Bij Luna Sun Zonnestudio in Genk bekom je een optimaal bruiningsresultaat. Contacteer ons via mail of telefonisch.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak