Ontdek de 7 nieuwste trends in bruidsmode: de must-haves van dit seizoen!


Ben je op zoek naar de perfecte bruidsmode voor je grote dag? Bij E&R Wedding & Fashion hebben we de nieuwste trends in bruidsmode voor dit seizoen verzameld. Of je nu op zoek bent naar een prachtige trouwjurk, een stijlvol kostuum of accessoires om je outfit compleet te maken, we hebben alles wat je nodig hebt om er op je best uit te zien op je speciale dag.

1. Romantische kant

Kant is al vele jaren een geliefde keuze in de wereld van bruidsmode en dit seizoen is daarop geen uitzondering. Als je op zoek bent naar een elegante en verfijnde uitstraling op je trouwdag, overweeg dan zeker om te kiezen voor een trouwjurk met romantische kanten details. De fijne kanten details voegen namelijk een vleugje elegantie en verfijning toe aan je totale look.

2. Statement mouwen

Statement mouwen zijn een geweldige manier om je trouwjurk een vleugje drama te geven. Of je nu de voorkeur geeft aan volumineuze pofmouwen, delicate kanten mouwen of unieke asymmetrische mouwen, ze zullen ongetwijfeld de aandacht trekken. Deze opvallende mouwen zorgen voor een stijlvolle en unieke uitstraling, waardoor je trouwjurk er echt uitspringt op je speciale dag. Dus, als je wilt opvallen en een statement wilt maken, overweeg dan zeker om statement mouwen toe te voegen aan je trouwjurk!


3. Diepe decolletés

Voor bruiden die graag hun vrouwelijkheid willen benadrukken op hun trouwdag, zijn trouwjurken met diepe decolletés een fantastische optie. Deze stijlvolle en verleidelijke jurken voegen een vleugje glamour toe aan je look, terwijl ze toch elegant en smaakvol blijven. Met een diep decolleté kun je subtiel wat huid laten zien, wat resulteert in een prachtig en verfijnd ensemble. Of je nu kiest voor een traditionele of moderne trouwjurk, een diep decolleté zal zeker de aandacht trekken en je zelfvertrouwen vergroten op jouw speciale dag.

4. Pasteltinten

Traditioneel wit heeft zijn tijd gehad! Het is opvallend dat dit seizoen steeds meer bruiden ervoor kiezen om afstand te doen van de traditionele witte trouwjurken. In plaats daarvan omarmen ze de charme van pasteltinten zoals zachtroze, lila en mintgroen. Deze kleuren geven een moderne en frisse uitstraling aan je bruidslook. Dus waarom zou je jezelf beperken tot het gebruikelijke wit, wanneer je kunt schitteren in een prachtige pastelkleurige trouwjurk?


5. Jumpsuits

Voor de bruiden die graag een trendy en unieke look willen creëren op hun bruiloft, zijn jumpsuits een fantastische keuze. In plaats van de traditionele jurk bieden jumpsuits een eigentijdse en stijlvolle optie. Met hun comfortabele pasvorm en verfijnde uitstraling zijn jumpsuits perfect geschikt voor een moderne en ontspannen bruiloft.

6. Bloemenprints

Vier de lente op jouw trouwdag met prachtige bloemenprints. Van delicate bloemmotieven tot gedurfde en levendige bloemenprints, deze trendy stijl voegt een subtiel vleugje speelsheid en romantiek toe aan jouw trouwoutfit. Dompel jezelf onder in een betoverende wereld van bloemen en laat je trouwdag stralen met kleur en vrouwelijkheid.

7. Statement accessoires

Voeg de perfecte finishing touch toe aan je look met prachtige statement accessoires. Denk hierbij aan opvallende oorbellen die een statement maken, een schitterende tiara die je laten stralen, of een adembenemende sluier die je bruidslook compleet maakt. Deze accessoires voegen net dat beetje extra glamour toe aan jouw speciale dag. Laat je bruidsstijl schitteren met deze prachtige accessoires.

Ontdek zelf de 7 nieuwste trends in bruidsmode en vind de must-haves van dit seizoen bij E&R Wedding & Fashion. Bezoek onze showroom op Beverlo-Dorp 4 om onze collecties te bekijken en te passen. Onze ervaren verkoopsmedewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit voor je speciale dag.


Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen via telefoon op +32 (0)11 40 17 97, via e-mail op info@erwedding.be of een kijkje nemen op onze website erwedding.be.

Wacht niet langer en bezoek onze showroom om de nieuwste trends in bruidsmode te ontdekken en jouw perfecte outfit te vinden!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak