Nieuw Bouwproject in Wuustwezel: Houtskeletbouw met een Totale Afwerking


We zijn verheugd om ons nieuwste bouwproject in Wuustwezel aan te kondigen: een prachtige houtskeletbouw met een totale afwerking van de woning. In dit blogbericht delen we graag wat meer informatie over dit project en wat u kunt verwachten van onze expertise en zorgvuldige werkwijze.

Over het Bouwproject

Ons bouwproject in Wuustwezel is een voorbeeld van onze specialiteit in houtskeletbouw. Met 18 jaar ervaring in de sector zijn we in staat om hoogwaardige en energiezuinige woningen te realiseren. Bij dit project hebben we gekozen voor een houtskeletconstructie vanwege de vele voordelen die het biedt, waaronder snelle bouwtijd, duurzaamheid en creatieve vrijheid.


Totale Afwerking

Bij Kristof Van Dun Houtbouw willen we onze klanten een stressvrije bouwervaring bieden. Daarom bieden we niet alleen ruwbouw, maar ook een totale afwerking van uw woning. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat we elk aspect van uw huis volledig en nauwkeurig afwerken. Of het nu gaat om elektriciteit, sanitair, vloeren, schilderwerk of andere aspecten, ons team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. We hebben oog voor detail en streven naar de hoogste kwaliteit in ons werk. U kunt erop vertrouwen dat uw huis tot in de puntjes wordt afgewerkt, zodat u kunt genieten van een prachtige en perfect afgewerkte woonruimte. U kunt vertrouwen op ons team van ervaren vakmensen om uw droomhuis werkelijkheid te maken.Duurzaamheid en Energiezuinigheid

Bij houtskeletbouw draait alles om duurzaamheid en energiezuinigheid. Hout is een natuurlijk en hernieuwbaar bouwmateriaal dat een lagere ecologische voetafdruk heeft dan traditionele bouwmaterialen. Onze houtskeletconstructies garanderen een uitstekende isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een comfortabel binnenklimaat. Bovendien streven we ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen bij de totale afwerking van uw woning.

CLT woning

Neem Contact met Ons Op

Bent u geïnteresseerd in houtskeletbouw en wilt u meer informatie over ons bouwproject in Wuustwezel? Of heeft u zelf plannen om te bouwen of renoveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een duidelijke offerte.

Contactgegevens

  • Bedrijfsnaam: Kristof Van Dun BVBA
  • Adres: Industriedijk 9/2119, 2300 Turnhout, Belgi├ź
  • Telefoonnummer: +32 (0)14 44 01 74
  • E-mailadres: info@kvdhoutbouw.be
  • Website: www.kvdhoutbouw.be

We kijken ernaar uit om samen met u uw droomwoning te realiseren!

Let op: de afbeeldingen in dit blogbericht zijn ter illustratie en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs het exacte bouwproject in Wuustwezel.

Contact | Kristof Van Dun BVBA

Contact | Kristof Van Dun BVBA

Contact

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak