Een kijkje achter de schermen: het restauratieproces van een klassieke Porsche bij Decoene Porsche Restoration


Bij Decoene Porsche Restoration hebben we een passie voor klassieke Porsches en streven we ernaar om deze prachtige voertuigen weer tot leven te brengen. Onze gespecialiseerde restauratieservice richt zich op Porsches van 1948 tot 1998, waarbij we zowel de carrosserie als het volledige mechanische pakket in eigen beheer uitvoeren.

Het restauratieproces

Bij Decoene Porsche Restoration nemen we het restauratieproces zeer serieus. We volgen een nauwgezet proces om ervoor te zorgen dat elke klassieke Porsche die onze werkplaats verlaat in perfecte staat verkeert. Hier is een kijkje achter de schermen van ons restauratieproces:

  1. Evaluatie en planning: We beginnen met een grondige evaluatie van de Porsche om de huidige staat en de benodigde werkzaamheden vast te stellen. Op basis hiervan stellen we een gedetailleerd restauratieplan op, inclusief een tijdlijn en kostenraming.
  2. Demonteren en voorbereiden: De Porsche wordt volledig gedemonteerd, waarbij elk onderdeel wordt geïnspecteerd op schade of slijtage. We zorgen ervoor dat de carrosserie volledig kaal is en klaar is voor restauratie.
  3. Carrosseriewerk: Onze ervaren vakmensen voeren alle benodigde carrosseriewerkzaamheden uit, zoals het repareren van roest, het vervangen van beschadigde panelen en het uitvoeren van laswerk. We streven naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap.
  4. Schilderen en afwerken: Na het carrosseriewerk wordt de Porsche grondig voorbereid voor het schilderproces. We gebruiken hoogwaardige lakken en moderne technieken om een perfecte afwerking te garanderen. Het voertuig wordt vervolgens zorgvuldig gepolijst en gereinigd.
  5. Mechanisch werk: Het volledige mechanische pakket van de Porsche wordt onder handen genomen. Onze ervaren monteurs zorgen voor het herstellen, reviseren of vervangen van onderdelen om ervoor te zorgen dat de motor, transmissie, ophanging en remmen in topconditie zijn.
  6. Interieur en bekleding: Het interieur van de Porsche wordt volledig hersteld en gerenoveerd. Dit omvat het repareren of vervangen van stoelen, vloerbekleding, dashboard en andere interieuronderdelen. We werken samen met gespecialiseerde vakmensen om een authentiek en hoogwaardig interieur te creëren.
  7. Assemblage en afwerking: Na het voltooien van alle bovenstaande stappen wordt de Porsche zorgvuldig geassembleerd. Elk onderdeel wordt nauwkeurig geplaatst en gecontroleerd, zodat alles perfect functioneert. We voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt.
  8. Nazorg en onderhoud: Bij Decoene Porsche Restoration stopt onze service niet na de restauratie. We bieden ook nazorg en onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw klassieke Porsche in optimale conditie blijft. Ons team staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies.

Neem contact met ons op

Een klassieke Porsche is een waardevol bezit en verdient de best mogelijke zorg. Als u geïnteresseerd bent in het restaureren van uw klassieke Porsche, het kopen van een gerestaureerde klassieker of het vinden van reserveonderdelen, neem dan contact op met Decoene Porsche Restoration.

  • E-mail: info@porsche-parts.be
  • Telefoon: +32 89 56 18 67 / +32 496 106 662

Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en om een glimp op te vangen van de prachtige klassieke Porsches die we hebben gerestaureerd.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Decoene Porsche Restoration uw klassieke Porsche kan transformeren tot een meesterwerk op wielen.

Over ons | Decoene Classic Porsche Restoration

Over ons | Decoene Classic Porsche Restoration

Heeft uw Porsche onderhoud nodig? Decoene Porsche Parts & Restauration in Maaseik is gespecialiseerd in totaalrestauraties van Porsches van 1948 tot 1998.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak