Een blik achter de schermen van een installateur bij Bergoens Alarmsystemen


Bij Bergoens Alarmsystemen willen we onze klanten niet alleen de beste beveiligingsoplossingen bieden, maar ook een betrouwbare en professionele service. Daarom geven we je graag een exclusieve kijk achter de schermen van een installateur bij ons bedrijf.

De rol van een installateur

Als installateur bij Bergoens Alarmsystemen speel je een cruciale rol in het beveiligen van huizen en bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, configureren en onderhouden van beveiligingssystemen. Of het nu gaat om een alarmsysteem, camerabewaking, branddetectie of toegangscontrole, jij bent degene die ervoor zorgt dat alles perfect werkt en voldoet aan de behoeften van onze klanten.

Een typische werkdag

Elke dag is anders als installateur bij Bergoens Alarmsystemen. Je begint je dag met het plannen van de installaties die op de agenda staan. Dit kan variëren van het installeren van een nieuw alarmsysteem in een woning tot het uitbreiden van de beveiligingsinfrastructuur in een bedrijfspand.

Je vertrekt naar de locatie en begint met het installeren van de benodigde apparatuur. Dit omvat het monteren van sensoren, het aansluiten van kabels en het configureren van het systeem. Je zorgt ervoor dat alles correct is geïnstalleerd en dat het systeem naar behoren functioneert.

Tijdens de installatie leg je ook aan de klant uit hoe het beveiligingssysteem werkt en beantwoord je eventuele vragen die ze hebben. Je zorgt ervoor dat de klanten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de beveiliging van hun eigendommen.


Naast installaties ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van bestaande beveiligingssystemen. Dit kan betekenen dat je problemen opspoort, software-updates uitvoert of defecte onderdelen vervangt. Je zorgt er altijd voor dat alles optimaal functioneert en dat de klant tevreden is.

Vereisten en vaardigheden

Als installateur bij Bergoens Alarmsystemen heb je een technische achtergrond en kennis van elektronica. Je bent bekend met verschillende beveiligingssystemen en hebt ervaring met het installeren en configureren ervan. Je hebt ook sterke communicatieve vaardigheden om goed met klanten te kunnen omgaan.

Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en probleemoplossend vermogen hebt. Je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen om ervoor te zorgen dat alle installaties en onderhoudstaken tijdig worden afgerond.

Solliciteer nu!

Als je geïnteresseerd bent in een uitdagende en boeiende carrière als installateur bij Bergoens Alarmsystemen, solliciteer dan nu! We bieden een dynamische werkomgeving, waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen in de elektronische beveiligingsindustrie.

Neem contact met ons op via info@bergoens.be of bel naar +32(0)89 56 46 21. Ons ervaren team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het sollicitatieproces.

Bij Bergoens Alarmsystemen streven we naar uitmuntendheid in beveiliging en service. Solliciteer nu en maak deel uit van ons gedreven team!

Contact | Bergoens Elektronische Beveiliging

Contact | Bergoens Elektronische Beveiliging

Bergoens beschikt over een elektronisch beveiligingsaanbod dat steunt op complete veiligheid. Onze apparaten zijn geschikt voor elk infrastructuur.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak