Werken bij Tools & Technics Houben: deel uitmaken van een team gepassioneerde stielmannen


Als je op zoek bent naar een uitdagende carrière in de metaalindustrie, dan is Tools & Technics Houben de perfecte plek om te beginnen. Bij Tools & Technics Houben maak je deel uit van een team gepassioneerde stielmannen die graag werken aan complexe, fijnmechanische stukken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verspanen van metaal, non-ferrometalen en kunststoffen en beschikt over state-of-the-art machines en jarenlange ervaring.

Onze Missie

Bij Tools & Technics Houben streven we naar perfectie bij de productie van alle mechanische onderdelen. Daarnaast bieden we diensten zoals CNC frezen, CNC draaien, slijpen, vonken, meetkamer en assemblage. We gebruiken topkwaliteit machines en toebehoren en vervaardigen tools met passie. We zijn trots op onze vakkennis en expertise en zijn in staat om te voldoen aan de meest veeleisende mechanische uitdagingen.


Ons Team

Ons team bestaat uit gemotiveerde, technisch gedreven stielmannen die allemaal dezelfde passie delen. We bieden een flexibele werkomgeving en een aantrekkelijk en competitief loon voor al onze medewerkers. Bij Tools & Technics Houben krijgen we onze medewerkers de nodige ondersteuning en opleiding om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën en technieken. 

Wat we bieden

Als je bij ons komt werken, bieden wij:

  • Een uitdagende carrière in de metaalindustrie
  • Een flexibele werkomgeving
  • Een aantrekkelijk en competitief loon
  • De kans om te werken met state-of-the-art machines en technologieën
  • De mogelijkheid om te werken aan complexe, fijnmechanische stukken
  • De mogelijkheid om deel uit te maken van een gepassioneerd team stielmannen

Hoe solliciteren?

Als je geïnteresseerd bent in het werken bij Tools & Technics Houben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om te solliciteren. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer +32 (0) 11 49 67 96 of via e-mail op info@toolstechnicshouben.be. Voor meer informatie kun je ook onze website bezoeken. We kijken er naar uit om van je te horen!

Conclusie

Werken bij Tools & Technics Houben betekent deel uitmaken van een team gepassioneerde stielmannen die trots zijn op hun vak. Het bedrijf biedt niet alleen een uitdagende carrière in de metaalindustrie, maar ook een flexibele werkomgeving, aantrekkelijk loon en de mogelijkheid om te werken met state-of-the-art machines en technologieën. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om te solliciteren.


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak