Vier de zomer bij Slagershof: geniet van eten en drinken op ons ruime terras


De zomer is in volle gang en wat is er beter dan te genieten van lekker eten en drinken in de zon? Bij Slagershof hebben we een ruim terras waar je heerlijk kunt genieten van een gezellige sfeer en overheerlijk eten.

Of je nu zin hebt in een snelle lunch of een uitgebreid diner, wij hebben voor elk wat wils. Ons menu biedt een ruime keuze aan diverse broodjes, croques, toast, eiergerechten, koude schotels, voorgerechten, hoofdgerechten (vlees en vis), mosselen (seizoen), kindergerechten, desserts en ijs. En dat allemaal terwijl je van de zon geniet op ons prachtige terras.

Bij Slagershof hebben we ook een uitgebreide drankenkaart met bieren, frisdranken, warme dranken, cocktails, aperitieven, wijnen, mocktails, alcoholische dranken, milkshakes, borrelhapjes, thee en koffie. Wat je ook wilt drinken, wij hebben het voor je in huis.

Maar dat is nog niet alles! Wist je dat we ook verschillende schotels aanbieden, zoals aperitief-, koud-, en dessertbuffetten? En voor wie echt iets te vieren heeft, bieden we feesten op maat aan waarbij je zelf je eigen menu kunt samenstellen. Bovendien bieden wij showcooking aan tafel, in plaats van gourmet of fondue. Wanneer je komt met een groep vanaf 10 personen ontvang je zelfs een gratis fles wijn!

Kortom, bij Slagershof vind je alles wat je nodig hebt om de zomer compleet te maken. Of je nu alleen langskomt of met een groep vrienden of familie, wij zorgen ervoor dat je je thuis voelt in ons gezellige restaurant.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Slagershof en vier de zomer met ons mee. We zijn elke dag geopend behalve op maandag en zijn te vinden op Slachthuisstraat 36, 3300 Tienen. Je kunt ons ook bereiken via telefoon op 016 82 13 82 of via e-mail op info@slagershoftienen.be. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vier de zomer bij Slagershof: geniet van eten en drinken op ons ruime terras!

Contact | Slagershof

Contact | Slagershof

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Wij ontvangen u met open armen en verheugen ons om onze mogelijkheden te tonen.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak