Samenwerken voor duurzaamheid: de co-working space van MijnPark Bedrijvencampus


Als bedrijf is het belangrijk om duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen. Bij MijnPark Bedrijvencampus begrijpen wij dat maar al te goed. Onze co-working space is daarom ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt.

Een duurzame omgeving

Onze co-working space biedt een inspirerende omgeving waarin verschillende bedrijven uit diverse sectoren samenwerken aan duurzame projecten. Het is een plek waar ideeën worden uitgewisseld, waarmee we samenwerken aan een betere toekomst.

Voorzieningen

Onze co-working space is voorzien van alle benodigde voorzieningen om jouw projecten tot een succes te maken. Onze polyvalente en compacte bedrijfspanden zijn geschikt voor productieruimte, magazijn, showroom, kantoor en co-working space. Ze zijn uitgerust met een industrievloer, elektrische installatie, verlichting, verwarming, telecommunicatielijnen, sanitaire aansluiting en afvoerleidingen. Bovendien beschikt onze co-working space over een groendak dat geschikt is voor zonnepaneelinstallaties.


De locatie

Onze co-working space is gelegen op het voormalige mijnterrein van Houthalen-Helchteren in het hart van Limburg en is uitstekend bereikbaar via verschillende transportverbindingen. Zo bevinden zich in de buurt het Limburgse lange-afstandsfietsroutenetwerk, de E314 Leuven – Genk – Heerlen – Aken, de nieuw aan te leggen Noord-Zuid verbinding en de sneltramverbinding, het Houthalense NAC en het centrum van Houthalen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is bij ons meer dan een woord. Onze co-working space is ontworpen en geëvalueerd volgens het BREEAM International New Construction duurzaamheidskeurmerk. Wij zetten ons actief in voor energiebesparing en een schoner milieu.

Contact

Ben je geïnteresseerd in onze co-working space en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +32 497 80 15 92 of stuur een e-mail naar info@mijnpark.be.

Bij MijnPark Bedrijvencampus geloven we in samenwerken voor duurzaamheid. Onze co-working space is daar de perfecte omgeving voor. Kom gerust eens langs om te zien wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Contact | MijnPark Bedrijvencampus

Contact | MijnPark Bedrijvencampus

Hoe kunnen wij u helpen? Wij horen graag van u.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak