Promo Maximal Heftruck 4x4 2.5 ton


Ben jij op zoek naar een heftruck die krachtig is én geschikt voor ruw terrein? Dan hebben wij dé heftruck voor jou: de Maximal Heftruck 4x4 2.5ton!

Deze heftruck is gemaakt om te presteren op ruw terrein en in zware omstandigheden. Dankzij de 4x4 aandrijving kan deze heftruck moeiteloos over elk obstakel heen rijden. Zelfs op heuvelachtig terrein blijft deze heftruck stabiel en veilig.

Met een capaciteit van 2.5 ton kan deze heftruck gemakkelijk pallets en andere zware goederen tillen. Bovendien heeft de Maximal Heftruck 4x4 een groot hefvermogen, waardoor je minder vaak hoeft te laden en te lossen. Dat bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van je magazijnwerkzaamheden.

De Maximal Heftruck 4x4 is ook nog eens zeer wendbaar. Dankzij de compacte bouw en de goede stuurinrichting werk je snel en gemakkelijk tussen gangpaden en op andere krappe plekken. Hierdoor kun je ook in kleine ruimtes efficiënt werken, zonder dat je inlevert op de kracht en prestaties van de heftruck.

Tot slot is deze heftruck ook nog eens veilig. Met een stabiele constructie en een veiligheidssysteem dat de heftruck stabiliseert op ongelijke grond, kan je met een gerust hart aan de slag. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over de veiligheid van je medewerkers en de goederen die ze tillen.

Kortom, de Maximal Heftruck 4x4 2.5ton is dé heftruck voor wie kracht, efficiëntie en veiligheid zoekt op ruw terrein. Wil je meer weten over deze heftruck of onze andere heftrucks? Neem dan gerust contact op met ons! Wij helpen je graag verder.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak