Promo Maximal Heftruck 4x4 2.5 ton


Ben jij op zoek naar een heftruck die krachtig is én geschikt voor ruw terrein? Dan hebben wij dé heftruck voor jou: de Maximal Heftruck 4x4 2.5ton!

Deze heftruck is gemaakt om te presteren op ruw terrein en in zware omstandigheden. Dankzij de 4x4 aandrijving kan deze heftruck moeiteloos over elk obstakel heen rijden. Zelfs op heuvelachtig terrein blijft deze heftruck stabiel en veilig.

Met een capaciteit van 2.5 ton kan deze heftruck gemakkelijk pallets en andere zware goederen tillen. Bovendien heeft de Maximal Heftruck 4x4 een groot hefvermogen, waardoor je minder vaak hoeft te laden en te lossen. Dat bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van je magazijnwerkzaamheden.

De Maximal Heftruck 4x4 is ook nog eens zeer wendbaar. Dankzij de compacte bouw en de goede stuurinrichting werk je snel en gemakkelijk tussen gangpaden en op andere krappe plekken. Hierdoor kun je ook in kleine ruimtes efficiënt werken, zonder dat je inlevert op de kracht en prestaties van de heftruck.

Tot slot is deze heftruck ook nog eens veilig. Met een stabiele constructie en een veiligheidssysteem dat de heftruck stabiliseert op ongelijke grond, kan je met een gerust hart aan de slag. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over de veiligheid van je medewerkers en de goederen die ze tillen.

Kortom, de Maximal Heftruck 4x4 2.5ton is dé heftruck voor wie kracht, efficiëntie en veiligheid zoekt op ruw terrein. Wil je meer weten over deze heftruck of onze andere heftrucks? Neem dan gerust contact op met ons! Wij helpen je graag verder.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak