Bekijk nu 'Girls van Olympus: VRT Max' - ons nieuwste dubbingsproject


Studio MM is trots om aan te kondigen dat we net het dubbings project "Girls van Olympus: VRT Max" hebben afgerond. Het project is nu te bekijken op VRT Max en wij nodigen u uit om het te bekijken.

"Girls van Olympus: VRT Max" is een avontuurlijke animatieserie over een groep jonge godinnen die, samen met hun menselijke vrienden, proberen om het lot van de mensheid te veranderen. Het verhaal is gebaseerd op de Griekse mythologie en heeft een humoristische twist die zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken.

Bij Studio MM hebben we ons ingezet om de dialogen en stemmen van de personages te vertalen en te synchroniseren om een ​​unieke kijkervaring te creëren. Onze professionele audio post-productie-experts hebben nauwkeurig gewerkt om elk personage tot leven te brengen met een unieke stem en persoonlijkheid.

We nodigen u uit om "Girls van Olympus: VRT Max" te bekijken op VRT Max en te genieten van ons werk. Klik op deze link om de afleveringen te bekijken: https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/girls-van-olympus/.

Als u geïnteresseerd bent in onze audio post-productie diensten of een ander project heeft dat u wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@studiomm.be of bel ons op +3223058412.

Wij bedanken u voor uw interesse in onze diensten en kijken uit naar een eventuele samenwerking.

CONTACT

CONTACT

adres, witherenstraat, vilvoorde, België

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak