Duurzame loopbanen in een complexe realiteit


In de snel veranderende wereld waarin we leven, is het creëren van een duurzame loopbaan essentieel. Technologische vooruitgang, globalisering en maatschappelijke veranderingen hebben een enorme impact op de manier waarop we werken en carrière maken. Bij Diaspoor geloven we dat duurzame loopbanen in deze complexe realiteit mogelijk zijn.

Wat zijn duurzame loopbanen?

Een duurzame loopbaan is een loopbaan die in lijn is met de waarden, behoeften en capaciteiten van een individu. Het gaat om werk waarin mensen zich kunnen blijven ontwikkelen, gemotiveerd blijven en voldoening halen, zelfs op de lange termijn.

Hoe kunnen wij helpen?

Bij Diaspoor bieden we een breed scala aan diensten om individuen en organisaties te helpen bij het realiseren van duurzame loopbanen. Onze diensten omvatten:

Loopbaanbegeleiding op maat

We bieden individuele loopbaanbegeleidingssessies en groepstrajecten aan voor werknemers, ondernemers en werklozen. We bespreken onderwerpen zoals carrièreswitches, work-life balance en loopbaanbegeleiding voor mensen boven de 50.

Studiekeuzebegeleiding

Een weloverwogen keuze maken voor een studierichting en beroepskeuze is cruciaal voor het opbouwen van een duurzame loopbaan. Onze studiekeuzebegeleiding is op maat gemaakt en kan individueel of in groepsvorm plaatsvinden.

Bedrijfsdiensten

Voor bedrijven en organisaties bieden we outsourcing- en consultancydiensten aan, evenals workshops en bootcamps. We begeleiden werkgevers bij rekrutering, bieden businesscoaching aan en ondersteunen zelfstandigen en vrije beroepen bij hun loopbaanontwikkeling. Daarnaast bieden we outplacementdiensten aan om medewerkers te begeleiden bij het verlaten van het bedrijf op een positieve en constructieve manier.

Stress- en burn-outbegeleiding

Het welzijn op het werk is van essentieel belang voor een duurzame loopbaan. We bieden stress- en burn-outbegeleiding aan, waarbij we gebruik maken van wetenschappelijk onderbouwde methodieken om stress te voorkomen en te beheren.

Hoe bereik je ons?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon: +32 (0)476 88 05 37
  • E-mail: info@diaspoor.be
  • Vul ons contactformulier in op onze website

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oostende, maar we hebben meer dan 300 locaties verspreid over heel Vlaanderen en Brussel.

We kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij het realiseren van een duurzame loopbaan in een complexe realiteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Website laten maken | 100% in Google | UP-TO-DATE WebDesign

Website laten maken | 100% in Google | UP-TO-DATE WebDesign

Website laten maken? Wij maken uw website 100% met Google diensten & automatiseren al uw social media en nieuwsbrieven met onze app.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak