De XXL-tegeltrend: ontdek de voordelen en toepassingen in uw badkamer


Bent u op zoek naar een nieuwe en moderne look voor uw badkamer? Dan is de XXL-tegeltrend wellicht iets voor u! Deze trend is de laatste jaren steeds populairder geworden en dat is niet zonder reden. In dit artikel zullen we de voordelen en toepassingen van deze trend bespreken, en waarom Reno-Ville de beste keuze is voor uw badkamerrenovatie.

Voordelen van XXL-tegels

De eerste en misschien wel belangrijkste voordelen van XXL-tegels is dat het uw badkamer een moderne en luxe uitstraling geeft. Deze grote tegels hebben een minimalistisch design en creëren een glad oppervlak zonder voegen. Hierdoor is de badkamer gemakkelijker schoon te maken, aangezien vuil en bacteriën minder kans hebben om zich te nestelen.

Een ander voordeel van XXL-tegels is dat ze minder voegen hebben, wat resulteert in een naadloze en strakke afwerking. Dit maakt uw badkamer niet alleen esthetisch aantrekkelijker, maar het is ook hygiënischer. Wist je dat wij naast kunststof tegels ook glazen tegels aanbieden? Bovendien zijn onze XXL-tegels duurzamer dan andere tegels en slijten ze minder snel, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Deze tegels zijn gemaakt van gerecycleerd plastic en dragen bij aan een duurzame badkamer.

Toepassingen van XXL-tegels

XXL-tegels zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen in uw badkamer. Bij Reno-Ville bieden wij de volgende diensten aan:

  • Badkamerrenovaties op maat
  • Voegarme douches met XXL-tegels
  • Plaatsing van keramische vloer- en wandtegels
  • Terrastegels

Met onze gespecialiseerde kennis kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw badkamerrenovatie. Onze familiebedrijf biedt een persoonlijke aanpak en fungeert als enige aanspreekpunt voor u als klant. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken om onze toonzaal van 500m² te bezoeken, waar wij u graag verder helpen met uw keuzes. 

Waarom kiezen voor Reno-Ville?

Reno-Ville is een familiebedrijf dat al jarenlang ervaring heeft in de vloer- en tegelwerken en heeft sinds 2017 de focus verlegd naar de particuliere markt. Met onze persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis kunnen wij u helpen bij het creëren van uw droom badkamer. Wij bieden niet alleen diensten aan, maar ook advies en onderhoud voor elk type materiaal (keramisch, natuursteen, hout) en verkopen sanitair voor uw badkamer en toilet.

Contact voor meer informatie

Wilt u meer weten over de XXL-tegeltrend of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +32 (0)89 86 51 37 of stuur een e-mail naar info@reno-ville.be. Wij helpen u graag verder met uw badkamerrenovatie!

Kerlite en XXL formaten | Reno-Ville

Kerlite en XXL formaten | Reno-Ville

Bent u ook het onderhoud van uw badkamer beu? Dan zijn Kerlite en XXL-formaten uw redder in nood. Hierdoor is er nauwelijks onderhoud nodig.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak