De langetermijnsparen stopzetting: wat het voor u betekent en hoe MVG Verzekeringen u kan ondersteunen


Bent u een spaarder die zijn geld op de lange termijn heeft gepland en onlangs heeft gehoord van de stopzetting van het langetermijnsparen? Het nieuws kan verwarrend zijn, maar geen zorgen: MVG Verzekeringen is hier om u te helpen.

Wat is langetermijnsparen?

Langetermijnsparen is een spaarregeling waarmee u kunt sparen voor uw pensioen of voor andere toekomstige gebeurtenissen, zoals de aankoop van een huis. U ontvangt een belastingvermindering op de gestorte premies en moet belasting betalen op het moment dat u het geld opneemt.


Wat betekent de stopzetting van het langetermijnsparen?

De federale regering heeft besloten om de belastingvoordelen van het langetermijnsparen af te schaffen vanaf 2023. Dit betekent dat spaarders die momenteel gebruikmaken van deze regeling niet langer kunnen profiteren van de belastingvermindering die ze eerder kregen.

vraag ondersteuning

Wat kan MVG Verzekeringen voor u betekenen?

Als u momenteel gebruikmaakt van het langetermijnsparen, is het tijd om na te denken over alternatieven. Dit is waar MVG Verzekeringen u kan ondersteunen. Wij zijn experts op het gebied van pensioenplanning en kunnen u adviseren over de beste opties voor uw specifieke situatie.

Onze professionals kunnen u helpen bij het vinden van alternatieve pensioenplanningsopties die passen bij uw financiële doelen en u helpen uw financiële zekerheid te behouden. Wij bieden deskundig en onafhankelijk advies aan particulieren en bedrijven en helpen u bij het opbouwen van een financieel gezonde toekomst.


Contacteer ons

Wilt u meer informatie over de stopzetting van het langetermijnsparen en hoe MVG Verzekeringen u kan ondersteunen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze professionals staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


U kunt ons telefonisch bereiken op +32 (0)14 65 46 40 of uw vraag stellen via het contactformulier op onze website. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Bedankt voor uw vertrouwen in MVG Verzekeringen!

Contact

Contact

Bel ons op het nummer +32 (0)14 65 46 40. Wij zijn er voor u! Of contacteer ons en stel uw vraag. Vul onderstaand formulier in. U krijgt spo...

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak