Verkoop is gestart! 4 luxe appartementen en woning in centrum Turnhout. Registratie 3% mogelijk.


Welkom bij AFA Projecten, waar we met trots ons nieuwste project in het bruisende centrum van Turnhout presenteren. We zijn verheugd om de verkoop van 4 luxe appartementen en een prachtige woning aan te kondigen.

Gelegen op een toplocatie in het hart van Turnhout, biedt dit project het beste van stedelijk wonen gecombineerd met moderne luxe. Elke woning is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige afwerkingen, om een comfortabele en stijlvolle leefruimte te creĆ«ren. 

Daarnaast is de ligging van dit project ongeƫvenaard. Met de centrale locatie in het hart van Turnhout, bevindt u zich op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen. Of u nu wilt genieten van het bruisende stadsleven, winkelen in de talloze boetiekjes of ontspannen in de groene parken, alles is binnen handbereik. De nabijheid van openbaar vervoer en uitvalswegen zorgt ook voor een gemakkelijke bereikbaarheid naar andere delen van de stad en daarbuiten. Kortom, deze toplocatie biedt u het beste van beide werelden: de levendigheid van de stad en de rust van een comfortabel thuis.

FD_Herentalsstraat 43-45 - 40.jpegFD_Herentalsstraat 43-45 - 17.jpegFD_Herentalsstraat 43-45 - 09.jpeg

De 4 luxe appartementen bieden de perfecte mix van elegantie en functionaliteit. Met ruime indelingen en grote ramen wordt er gezorgd voor veel natuurlijk licht en een gevoel van ruimte. Bovendien beschikken de appartementen over eigen terrassen, waar je kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op de bruisende stad.

De prachtige woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. Met meerdere slaapkamers, een moderne keuken en een sfeervolle woonkamer biedt deze woning alle gemakken die je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van het stadsleven.


En er is meer goed nieuws! Bij dit project is registratie mogelijk aan slechts 3% in plaats van de gebruikelijke registratiekosten. Een geweldige kans om te profiteren van extra voordelen bij de aankoop van jouw nieuwe woning.

Mis je kans niet om te wonen in een van de meest gewilde locaties in Turnhout. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over dit project en om een bezichtiging te plannen. We staan klaar om je te helpen jouw droomwoning werkelijkheid te maken.

Contacteer ons

Verkoop is gestart! 4 luxe appartementen en woning in centrum Turnhout. Registratie 3% mogelijk.

Verkoop is gestart! 4 luxe appartementen en woning in centrum Turnhout. Registratie 3% mogelijk.

AFA Projecten verzorgt de renovatie van uw huis of gebouw van A tot Z.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak