De wetenschap achter AQ Skin Solutions: hoe menselijke groeifactoren bijdragen aan huidverjonging


MPT International biedt innovatieve producten aan op het gebied van huidverjonging, waaronder AQ Skin Solutions® met gepatenteerde technologie met menselijke groeifactoren. Maar hoe werkt dit precies en wat is de wetenschap achter deze technologie?

Menselijke groeifactoren zijn eiwitten die van nature in ons lichaam voorkomen en essentieel zijn voor celgroei en regeneratie. Deze eiwitten worden door de huid gebruikt om beschadigde cellen te repareren en nieuwe cellen aan te maken. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van deze groeifactoren af, waardoor de huid minder goed in staat is om zichzelf te herstellen.

AQ Skin Solutions® maakt gebruik van gepatenteerde technologie om deze groeifactoren te isoleren en te verwerken in krachtige serums en producten. Door het aanbrengen van deze producten op de huid, worden de groeifactoren rechtstreeks afgeleverd bij de cellen die ze nodig hebben.

AQ Skin Solutions® is een huidverzorgingsproduct dat ontworpen is om de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Door de actieve ingredi├źnten in AQ Skin Solutions® wordt de celregeneratie verbeterd, wat bijdraagt aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpels in het gezicht. Daarnaast bevordert dit product de collageenproductie, wat resulteert in een toename van de elasticiteit van de huid. Dit helpt ook bij het verminderen van pigmentvlekken en andere zichtbare tekenen van veroudering. Kortom, AQ Skin Solutions® zorgt voor een gezondere, jonger uitziende huid.

Bij MPT International kunt u terecht voor verschillende producten van AQ Skin Solutions®, zoals serums voor huidverjonging, haarverzorging en vaginale wanden. Onze professionals staan klaar om u te adviseren welke producten het beste bij uw huidtype en behoeften passen.

Wilt u meer weten over AQ Skin Solutions® en hoe deze innovatieve technologie kan bijdragen aan huidverjonging? Neem dan contact op met MPT International voor meer informatie en een persoonlijk advies op maat.

Contact

  • Adres: Gouverneur Verwilghensingel 8/H1, 3500 Hasselt
  • Telefoon: +32 11 28 42 46
  • E-mail: info@mpt.be
  • Website: https://www.mpt.be
Contact | MPT: pionier van medische laserapparatuur

Contact | MPT: pionier van medische laserapparatuur

Contact

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak