30 jaar Sanders Parts - Nieuwsbrief mei


OMP Pumps

OMP pumps biedt een breed scala aan pompen voor de Automotive, zoals oliepompen en waterpompen. Deze pompen zijn van hoge kwaliteit en worden ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de truck industrie. Ze zijn robuust en betrouwbaar en kunnen zelfs onder de zwaarste omstandigheden presteren.De oliepompen en waterpompen zijn essentieel om de motor van een vrachtwagen op de juiste temperatuur te houden en te zorgen voor de juiste smering.Bovendien biedt OMP ook oplossingen op maat voor de Automotive. Het bedrijf werkt nauw samen met truckfabrikanten om pompen te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke eisen van hun voertuigen. Zo kunnen truckfabrikanten hun voertuigen beter afstemmen op de behoeften van hun klanten.Kortom, OMP is een belangrijke leverancier van water en oliepompen voor de Automotive.

Bekijk ons assortiment

Sanders Parts Introductie

Kom ons bezoeken op MatexpoWij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op Matexpo, De vakbeurs voor bouwmaterieel. Deze beurs vindt plaats van woensdag 6 tot en met 10 september in Kortrijk Expo.Op onze stand presenteren wij met trots de Jaltest producten.


Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw projecten.Wij hopen u daar te zien!

pexels-photo-2199293.jpegpexels-photo-2199293.jpegimg_5457.jpeg

Actie Bosch Powertools

Actie Bosch Powertools

Sanders Parts is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsonderdelen geschikt voor MAN, Volvo, Mercedes vrachtwagens en bussen.

ONTDEK MEER

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak