Zwemmen voor de toekomst: Kies het juiste type zwembad om te investeren in jouw huis in 2023


Wat is beter dan het hebben van een eigen zwembad om te genieten van de zomer? Het is niet alleen een luxe, maar ook een verstandige investering voor de toekomst. Met de stijgende temperaturen en de behoefte aan plezier en ontspanning na het werk, is er geen twijfel dat een zwembad een geweldige toevoeging is aan jouw huis. Maar met zoveel opties op de markt, kan het moeilijk zijn om te bepalen welk type zwembad het beste aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Waarom investeren in een zwembad?

Investeren in een zwembad is geen impulsaankoop. Het is een duurzame investering die een levenslange garantie biedt. Het is een investering in jouw huis en jouw gezondheid. Met een eigen zwembad hoef je de deur niet uit om te sporten, te ontspannen of te genieten van quality time met familie en vrienden. Bovendien verhoogt het de waarde van jouw woning en kan het zelfs energiebesparend zijn.

Welk type zwembad past bij jou?

Bij LPW Pools begrijpen we dat het kiezen van het juiste type zwembad een belangrijke beslissing is. Wij bieden 13 verschillende soorten zwembaden in vol vinylester materiaal aan, die variëren in grootte, vorm en afwerking. Elk bad ondergaat een uitgebreide kwaliteitscontrole en wordt ontworpen en geassembleerd met de grootste zorg in onze Aarschot fabriek.

Onze honingraatstructuur zorgt voor goede isolatie en maakt onze zwembaden zelfdragend. Daarnaast bieden wij accessoires aan om jouw zwembad aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Denk hierbij aan een automatisch rolluik, zwembadafdekkingen van Technics & Applications (T&A), inclusief Covrex en Quadro lamellen, en opties voor waterbehandeling, waaronder natuurlijke biologische filtersystemen.

Waarom kiezen voor LPW Pools?

Bij LPW Pools hebben wij meer dan 60 jaar ervaring in de productie van zwembaden. Onze monoblok zwembaden zijn van hoge kwaliteit en gegarandeerd levenslang zonder osmose. Wij zorgen voor een snelle installatie van een monoblok zwembad door een ervaren en goed opgeleid team. Wij zijn trots op onze duurzame en energiebesparende zwembaden. Wij hebben ervoor gezorgd dat elk zwembad optimaal is uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit omvat isolatie om warmteverlies te minimaliseren, een frequent gestuurde circulatiepomp die energie bespaart door op de juiste momenten te werken, inverter warmtepompen die de meest efficiënte manier van verwarming bieden en minimale verversing van het zwembadwater om water te besparen. Onze zwembaden zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten en we streven ernaar om de ecologische voetafdruk te minimaliseren zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Bovendien bieden wij maximale veiligheid en onderhoudsgemak door onze afdekkingen van Covrex en het verborgen skimmersysteem. Bij ons kunt u altijd rekenen op technische bijstand en dienst na verkoop, dankzij ons netwerk van opgeleide zwembadbouwers in uw regio. Kies voor LPW Pools en geniet van een zwembad dat aan al jouw wensen voldoet.

Contacteer ons voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het investeren in een zwembad of heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +32 16 622 616 of e-mailadres info@lpwpools.com. U kunt ons ook bezoeken in onze showroom of een erkende zwembadbouwer contacteren bij u in de buurt voor een gepersonaliseerde offerte en informatie over de huidige promoties. Kies voor LPW Pools en investeer in de toekomst van uw huis.

Zwemmen voor de toekomst: Kies het juiste type zwembad om te investeren in jouw huis in 2023. Kies LPW Pools.

Contacteer ons | PFA - Professioneel Financieel Advies

Contacteer ons | PFA - Professioneel Financieel Advies

Wilt u dat PFA uw vermogen beheert of wilt u bespreken wat uw mogelijkheden zijn? U kunt hiervoor tijdens kantooruren met ons bellen op

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak