Wij zoeken een vrachtwagenchauffeur


Als betrouwbaar en flexibel bouwteam met meer dan 50 jaar ervaring zijn we constant op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega's om ons te versterken. Momenteel zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur die ons team wil vervoegen.

Wie wij zijn

Dillen Bouwteam is een toonaangevend familiebedrijf met jarenlange expertise op het gebied van nieuwbouw, renovatie en interieurprojecten. Onze vakmensen hebben oog voor detail en passie voor hun werk, wat resulteert in hoogwaardige kwaliteit en tevreden klanten. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe woning, het renoveren van een bestaand pand of het uitvoeren van interieurprojecten, bij Dillen Bouwteam bent u aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten en begeleiden u graag van concept tot oplevering. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, transparantie, klantgerichtheid en respectvolle communicatie. We streven naar maximale klanttevredenheid en werken steeds binnen het vooropgestelde budget en de uitvoeringstermijnen.

Wat wij bieden

Als vrachtwagenchauffeur bij Dillen Bouwteam krijg je de kans om deel uit te maken van een ervaren en gemotiveerd team van bijna 50 werknemers. Je zal instaan voor het vervoeren van materialen en materieel en zal zorgen voor de aanvoer naar de verschillende werven.

Vereiste vaardigheden en ervaring

Om in aanmerking te komen voor de functie van vrachtwagenchauffeur bij Dillen Bouwteam, dien je te voldoen aan de volgende vaardigheden en ervaring:

  • In het bezit zijn van een rijbewijs CE
  • Beschikken over code 95
  • Ervaring hebben als vrachtwagenchauffeur is een pluspunt
  • Kennis van bouwmaterialen en bouwwerven is een pluspunt
  • Iemand die stipt is en planningen kan naleven

Hoe kan je solliciteren?

Ben jij de gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die we zoeken? Aarzel dan niet en stuur ons jouw cv en motivatiebrief door naar jobs@dillenbouwteam.be met als onderwerp "Sollicitatie Vrachtwagenchauffeur".

Wil je meer informatie over de functie of over ons bedrijf? Neem dan gerust contact op via +32(0)14-81 26 78 of +32(0)14-81 46 39 of stuur een e-mail naar info@dillenbouwteam.be. Wij staan graag voor je klaar!

Contact | Dillen Bouwteam

Contact | Dillen Bouwteam

Heeft u vragen over bouwen of verbouwen, wilt u vrijblijvend een prijsofferte of wenst u een afspraak te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons telefoneren, faxen, e-mailen of gewoon het onderstaande formulier invullen en verzenden.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak