Transport op maat? Kies voor Haru Tools met diverse transportmiddelen


Ben je op zoek naar transport op maat voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Haru Tools aan het juiste adres! Wij beschikken over diverse transportmiddelen om aan al jouw wensen te voldoen.Of je nu op zoek bent naar het transporteren van losgestorte materialen met kippertransport, het vervoeren van goederen onder een huiftrailer, het verplaatsen van volume-goederen met een walking floor, het transporteren van grote en zware ladingen met een plateau-oplegger of het vervoeren van goederen in containers met containervrachtwagens, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan transportoplossingen om aan al jouw transportbehoeften te voldoen.

Onze transportdiensten

Naast ons uitgebreide aanbod aan transportmiddelen bieden wij nog veel meer diensten aan. Zo verkopen wij en leveren wij zorgvuldig geselecteerde merken machines voor landbouw en industrie. Ook voor onderhoud en service na aankoop van machines kun je bij ons terecht.

Daarnaast bieden wij containerservice voor algemeen afval, groen afval en bouwpuin. Ook voor grond-, infrastructuur- en afbraakwerken kun je bij ons terecht. Wil je liever machines huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Heb je specifieke wensen voor de inrichting van je bestelwagen of wil je je vrachtwagen laten verbeteren? Dan ben je bij onze werkplaats aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Haru Tools?

Haru Tools is een professioneel bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt. Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over een team van ervaren professionals die gepassioneerd zijn in wat ze doen. Wij streven naar snelle reacties op aanvragen en bieden een transportoplossing voor elke behoefte. Bovendien beschikken wij over voldoende transportsmiddelen om te voldoen aan de wensen van onze klanten.

Ons bedrijf bestaat sinds 2014 en is inmiddels uitgegroeid tot een (h)echt familiebedrijf onder leiding van Davy en Els. Het belang van persoonlijk advies en klantenservice blijft bij ons voorop staan. Wij delen onze kennis en ervaring dan ook met veel plezier en overtuiging.

Neem contact met ons op

Wil je gebruik maken van onze transport- en andere diensten of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0472 22 38 35 of via e-mailadres info@harutools.be. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Wij staan graag voor je klaar om je persoonlijk advies te geven en onze kennis met je te delen.

Kies voor de beste transportoplossingen op maat en kies voor Haru Tools! Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer Ons | Haru Tools and Services

Contacteer Ons | Haru Tools and Services

Een persoonlijk advies is een goed advies. Wij delen onze kennis graag met u. Onze ervaring is er om u te helpen.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak