Van wondverzorging tot palliatieve zorg: wat biedt thuisverpleging aan?


Thuisverpleging Eva Bosman biedt een brede waaier aan diensten aan, gaande van wondzorg tot begeleiding van palliatieve situaties. Als verpleegster staat Eva klaar om de nodige ondersteuning te bieden aan patiënten van elke leeftijd die behoefte hebben aan verpleegkundige zorg.

Wondzorg

Eva heeft zich gespecialiseerd in wondzorg en kan patiënten voorzien van het nodige wondzorgmateriaal. Of het nu gaat om een eenvoudige schaafwond of een complexe chirurgische wond, Eva heeft de kennis en ervaring om de juiste zorg te bieden en het genezingsproces te bevorderen.

Incontinentie

Incontinentie is een veelvoorkomend probleem bij patiënten van alle leeftijden. Eva kan patiënten ondersteunen bij het beheer van incontinentie en advies geven over incontinentiemateriaal en hulpmiddelen. Het is goed om te weten dat Eva een referentieverpleegkundige incontinentie en stoma is en hier zelfs een bijscholing over heeft gevolgd.

Port à Cath spoelingen

Patiënten met een Port à Cath hebben regelmatig nood aan een spoeling van het toestel. Eva kan deze spoelingen uitvoeren en patiënten op een professionele en zorgzame manier begeleiden bij het gebruik van hun Port à Cath.

Palliatieve zorg

Eva hecht bijzonder veel belang aan palliatieve zorg en biedt patiënten en hun families de nodige ondersteuning en begeleiding tijdens deze moeilijke periode. Ze staat hen bij in het beheren van symptomen en het verlichten van pijn, en biedt emotionele en psychologische steun aan patiënten en hun families.

Contact | Thuisverpleging Eva Bosman | Kwaadmechelen (Ham)

Contact | Thuisverpleging Eva Bosman | Kwaadmechelen (Ham)

Wij staan 24/7 - 365 d. tot uw beschikking. Voor speciale activiteiten verwijzen wij verder naar onze Google agenda die we zo optimaal mogelijk actueel houden.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak