Wat maakt de Hunter Roadforce Elite het beste wielbalanceerapparaat?


Als je op zoek bent naar een wielbalanceerapparaat voor je werkplaats, heb je ongetwijfeld de naam Hunter Roadforce Elite al eens voorbij horen komen. Maar wat maakt dit apparaat nu eigenlijk zo speciaal? Hieronder gaan we dieper in op de kenmerken en voordelen van de Hunter Roadforce Elite.

Wat is de Hunter Roadforce Elite?

De Hunter Roadforce Elite is een geavanceerd wielbalanceerapparaat dat ontworpen is om de trillingen in de banden en wielen van voertuigen te meten en te corrigeren. Het apparaat maakt gebruik van geavanceerde sensoren om nauwkeurige metingen te verrichten van de trillingen die worden veroorzaakt door onbalans in de wielen en banden.

Unieke eigenschappen

De Hunter Roadforce Elite is voorzien van een aantal unieke eigenschappen die het apparaat onderscheiden van de concurrentie:

  • Load roller: de load roller is een rol die op de band wordt geplaatst om het gewicht van het voertuig te simuleren. Op deze manier kan het apparaat de werkelijke belasting van de band meten en de balancering hierop afstellen.
  • SmartWeight: SmartWeight is een functie waarmee het apparaat automatisch kan bepalen waar op de velg gewichten moeten worden geplaatst om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.
  • StraightTrak: met StraightTrak kan het apparaat vaststellen of de band op de juiste manier op de velg is geplaatst. De functie kan ook vaststellen of de omtrek van de band consistent is.

Voordelen

Het gebruik van de Hunter Roadforce Elite biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere wielbalanceerapparaten:

  • Nauwkeurige metingen: het apparaat maakt uiterst nauwkeurige metingen van de trillingen in de banden en wielen, waardoor deze trillingen efficiĆ«nt gecorrigeerd kunnen worden.
  • Tijdsbesparend: dankzij de geautomatiseerde functies van de Hunter Roadforce Elite is het apparaat zeer tijdsbesparend in gebruik.
  • Veelzijdigheid: het apparaat kan gebruikt worden voor een brede range aan voertuigen, van personenauto's tot vrachtwagens en bussen.

HUNTER ROAD FORCE ELITE, top wielbalancer of wielbalanceerapparaat

HUNTER ROAD FORCE ELITE, top wielbalancer of wielbalanceerapparaat

HUNTER ROAD FORCE ELITE, top wielabalancer of wielbalanceerapparaat. TAE, uw partner nummer 1 in garage materiaal.Wielbalanceerapparaten Hunter, Hunter GSP9700

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak