Een schoonheidsslaapje voor jouw meubilair? Probeer deze onderhoudstips en geef jouw interieur een boost!


Is jouw meubilair toe aan een schoonheidsslaapje? Geef je interieur een boost met deze handige onderhoudstips en laat je meubels weer stralen als nieuw!

Een schoonheidsslaapje voor jouw meubilair?

Meubels zijn niet goedkoop en daarom wil je ze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Door goed onderhoud kun je de levensduur van je meubilair verlengen en voorkomen dat je snel weer nieuwe meubels moet kopen. Maar hoe doe je dat nou precies, goed onderhoud plegen aan je meubels?

Allereerst is het belangrijk om je meubels regelmatig af te stoffen met een droge doek. Hiermee voorkom je dat stof zich gaat ophopen en het oppervlak van je meubels beschadigt. Daarnaast kun je je meubels af en toe in de was zetten met een meubelwas of bijenwas. Dit geeft je meubels niet alleen extra bescherming, maar ook een mooie glans.

UP-TO-DATE met Emiel Jans | Hoe maak ik een goed blogbericht?

Heb je kinderen of huisdieren? Dan is de kans groot dat er wel eens vlekken of krassen op je meubels komen. Maak je geen zorgen, want ook hier zijn handige trucjes voor. Gebruik bijvoorbeeld een mengsel van azijn en olijfolie om krassen weg te poetsen. Voor hardnekkige vlekken kun je baking soda gebruiken. Even laten intrekken en daarna voorzichtig wegvegen met een natte doek.

Probeer deze onderhoudstips en geef jouw interieur een boost!

Met deze onderhoudstips geef je jouw meubilair een schoonheidsslaapje en geef je jouw interieur een boost. Maar vergeet niet dat goed onderhoud niet alleen belangrijk is voor de levensduur en het uiterlijk van je meubels, maar ook voor je eigen gezondheid. Stof kan namelijk zorgen voor allergische reacties en astma.

Wij onze experts jou rechtstreeks bij het vinden van geschikte onderhoudsproducten en geven zij persoonlijk advies op maat. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen bij het vinden van speciale reinigingsmiddelen voor jouw meubels, zoals leer, stof en hout.


Als je de juiste onderhoudsproducten hebt gevonden, is het belangrijk om ze op de juiste manier te gebruiken. Lees daarom altijd goed de gebruiksaanwijzing en volg deze stap voor stap op. Zo ben je verzekerd van het beste resultaat.

Een schoonheidsslaapje voor jouw meubilair

Geef jouw meubilair dus regelmatig een schoonheidsslaapje met deze handige onderhoudstips en geniet langer van jouw mooie meubels. Of je nu een moderne, industriƫle of klassieke interieurstijl hebt, goed onderhoud is altijd belangrijk. Zo zorgt het niet alleen voor een mooie uitstraling van je meubels, maar ook voor jouw eigen gezondheid.


Kom je er zelf niet uit of heb je specifieke vragen? Vraag dan gerust advies aan de experts in de retail winkels. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder met het onderhouden van jouw meubels. Zo kun je nog langer genieten van een mooi en gezond interieur.

Toonzaal model bash | 40% korting | Smart-Site | UP-TO-DATE WebDesign

Toonzaal model bash | 40% korting | Smart-Site | UP-TO-DATE WebDesign

Toonzaal model bash | 40% korting

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak