Maatwerk verpakkingen voor specifieke industrieën: ontdek de mogelijkheden bij Devos Plastics


Als het gaat om het verpakken van producten, is het van cruciaal belang om te kiezen voor de juiste verpakking. Of u nu op zoek bent naar hoezen, industriële folie, stretchhoods, vellen of zakken, het is belangrijk dat uw verpakking aan uw specifieke vereisten voldoet. Bij Devos Plastics begrijpen we dit als geen ander en bieden we op maat gemaakte verpakkingen aan die aan uw behoeften voldoen.

Maatwerk verpakkingen voor elke sector

Of u nu actief bent in de voedingsindustrie, de bouwsector of een andere sector, wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste verpakking. Onze vijf veelzijdige verpakkingsproducten zijn voor 95% op maat gemaakt, zodat we aan de specifieke eisen van elke klant kunnen voldoen.

Met onze PE-hoezen en industriële folie bieden we bescherming tegen water en stof om uw producten tijdens het transport te beschermen. Onze stretchhoods zijn op maat gemaakt om perfect op uw palletten te passen en de afdekvellen, vloer- en bodemvellen zorgen voor extra bescherming. Tot slot bieden onze op maat gemaakte zakken u de mogelijkheid om uw producten te verpakken in transparante of gepersonaliseerde formaten, materialen en kleuren.

Onze focus op duurzaamheid

Bij Devos Plastics hechten we veel belang aan duurzaamheid en milieubescherming. Onze specialiteit is het verwerken van gerecycleerd materiaal om een groene voetafdruk te garanderen. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in in-house recycling, waardoor we onze belofte van duurzaamheid kunnen waarmaken.

Een partner die flexibiliteit biedt

Flexibiliteit is de kern van onze dienstverlening. Samen met onze klanten werken we aan de gewenste resultaten. We bieden op maat gemaakte verpakkingen met een extra inspanning, want we geloven dat elk project onze volledige toewijding verdient.

Contacteer ons voor op maat gemaakte verpakkingen

Als u op zoek bent naar op maat gemaakte verpakkingen die aan uw specifieke vereisten voldoen, neem dan contact met ons op. Bij Devos Plastics streven we naar kwaliteit en service en leveren we op korte termijn allerhande verpakkingen op maat. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en ontvang de beste verpakkingsoplossing die aan uw behoeften voldoet.

Bel ons op +32 (0)13 46 06 10 of stuur een e-mail naar info@devos-plastics.be voor meer informatie. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de perfecte verpakking voor uw producten.

Devos Plastics | Devos Plastics

Devos Plastics | Devos Plastics

Al 30 jaar uw partner in plasticverwerking en verpakkingsmaterialen.

ONTDEK MEER

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer