Bespaar tijd en geld op sanitair onderhoud met deze slimme hacks in 2023!


Als eigenaar van een pand, of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de sanitaire installaties. Dit kan soms een tijdrovende en kostbare klus zijn. Maar wat als ik je vertel dat er manieren zijn om tijd en geld te besparen op het onderhoud van jouw sanitair? In dit artikel delen we slimme hacks waarmee jij tijd en geld kunt besparen op sanitair onderhoud in 2023!

Hack 1: houd sanitair schoon

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar een eenvoudige manier om tijd en geld te besparen op sanitair onderhoud is door het schoon te houden. Regelmatig schoonmaken van het sanitair voorkomt ophoping van vuil en kalkaanslag, waardoor de kans op verstoppingen kleiner wordt en de levensduur van jouw sanitaire installaties wordt verlengd.

Hack 2: Voorkom verstoppingen

Verstoppingen zijn een van de meest voorkomende problemen bij sanitaire installaties. Het is niet alleen vervelend, maar ook kostbaar om een loodgieter in te huren om het probleem op te lossen. Om dit te voorkomen kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat het toilet niet als afvalbak wordt gebruikt en dat er geen vaste objecten in de gootsteen terechtkomen.

Hack 3: Regelmatig onderhoud

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren aan sanitaire installaties. Dit kan veel problemen en kosten in de toekomst voorkomen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kan je kleine problemen opsporen voordat ze groter worden en kostbare reparaties vereisen. Het is aan te raden om minimaal één keer per jaar een professionele inspectie en onderhoudsbeurt uit te voeren.

Hack 4: Bespaar water

Een andere manier om tijd en geld te besparen op sanitair onderhoud is door water te besparen. Dit kan bijvoorbeeld door het installeren van waterbesparende douchekoppen, toiletten en kranen. Ook het repareren van lekkages en het vermijden van het doorspoelen van onnodig water kan bijdragen aan het besparen van water en kosten.

Door gebruik te maken van deze slimme hacks kan jij tijd en geld besparen op sanitair onderhoud in 2023! Wil je meer weten over het onderhoud van jouw sanitaire installaties? Neem dan vrijblijvend contact op met De Ridder, jouw specialist in sanitaire installaties, CV, airco, warmtepompen en meer.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen bij het onderhouden van jouw sanitaire installaties? Neem dan contact op met ons team van specialisten en wij helpen je graag verder.

Contact | Deridder bv

Contact | Deridder bv

Wens je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak