Beleef een authentieke Italiaanse avond bij L'Aperi Vino in Hasselt


Ben je op zoek naar een gezellige avond uit waar je kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten en wijnen? Dan is L'Aperi Vino in Hasselt de place to be! Dit unieke Wine & Food café is gelegen naast de Goei Goesting en biedt een samensmelting van een aperitiefbar en een wijnbar waar je kunt genieten van een heerlijke selectie van wijnen, aperitieven en hapjes die rechtstreeks uit Italië zijn geïmporteerd.

Een avond vol Italiaanse lekkernijen

Bij L'Aperi Vino heb je de keuze uit een breed scala aan Italiaanse en Spaanse gerechten, waaronder maar liefst 15 kleine degustatiegerechten. Onze gerechten worden bereid met topproducten uit de Italiaanse keuken en zijn perfect te combineren met onze heerlijke wijnen. Je kunt bij ons wijnen per glas bestellen met de mogelijkheid om drie verschillende wijnen te proeven in combinatie met drie verschillende kleine gerechten. Zo kun je volop genieten van de verschillende smaken en combinaties die onze keuken te bieden heeft.

Wil je echt uitpakken? Ga dan voor onze Bistecca alla Fiorentina: een T-bone steak op de grill voor twee personen met Patate al forno, rucola salade en cannellinibonen. Een echte aanrader voor de vleesliefhebbers!

Het perfecte decor voor een gezellige avond

L'Aperi Vino is een gezellig en hedendaags Italiaans getint eetcafé waar je je meteen thuis voelt. Ons terras is een open aperitiefterras waar gerookt mag worden, en binnen kun je zowel staand als op een barkruk genieten van het beste dat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je bij ons genieten van een Italiaans aperitief met gratis hapjes die gedurende twee uur geserveerd worden. Het is de bedoeling dat er geaperitiefd wordt en dat kan zowel staand als zittend.

Reserveer nu jouw Italiaanse avond bij L'Aperi Vino

Beleef een authentieke Italiaanse avond bij L'Aperi Vino in Hasselt en geniet van heerlijke gerechten en wijnen in een gezellige sfeer. Wil je meer informatie of direct reserveren? Neem dan contact met ons op via 011/35.04.50 of bezoek onze website op tablebooker. We verwelkomen je graag in ons unieke Wine & Food café!

Contact | Slagershof

Contact | Slagershof

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Wij ontvangen u met open armen en verheugen ons om onze mogelijkheden te tonen.

ONTDEK MEER

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak