Verbluffende badkamerrenovatie in Jodoigne: Een ruime badkamer met een extra groot bad en jacuzzi functies


Een familie uit Jodoigne wilde hun oude, onpraktische badkamer transformeren in een ruimere, meer functionele en luxueuze badkamer met een extra groot bad en jacuzzi functies. Het team van De Ridder stond paraat om deze droom te realiseren en met succes!

Allereerst hebben we een uitgebreide bespreking gehad met de familie, om zo alle wensen en eisen te achterhalen. Het was duidelijk dat het bad het middelpunt van de nieuwe badkamer moest worden en dat er meer ruimte nodig was voor een breed bad met jacuzzi functies. Ook moest er genoeg ruimte zijn voor het toilet en de wastafel. Het was belangrijk om de badkamer zo te ontwerpen dat de familie er optimaal gebruik van kon maken.

Na het ontwerp van de badkamer, hebben we de ruimte gestript en de oude sanitaire voorzieningen verwijderd. Vervolgens hebben we nieuwe leidingen gelegd en het toilet en de wastafel opnieuw geplaatst. Er werd gekozen voor een wit gelakte tegel op de vloer en de wanden van de douche werden geverfd in een zachtblauwe kleur.

pexels-photo-1909791.jpegfurniture.webp12.jpg15.jpg

Het nieuwe bad was het pronkstuk van de badkamer, met zijn extra grote formaat en jacuzzi functies. Het bad was perfect geplaatst om optimaal gebruik te maken van de ruimte en had voldoende plaats om te ontspannen na een lange dag werken. Het bad was voorzien van een eigentijdse kraan en een handdouche voor extra gemak.

Aan de wand boven het bad werd een televisie gemonteerd, zodat de familie tijdens het badderen hun favoriete series of films kan bekijken. Dit maakt het baden nog luxueuzer.

De wastafel was relatief groot en de kraan was zorgvuldig gekozen om bij de rest van de badkamer te passen. Dat zorgt voor een esthetisch en praktisch geheel. Om de ruimte verder te optimaliseren werd er gekozen voor praktische opbergruimte onder de wastafel.

Het eindresultaat was verbluffend. De familie was verrast door het verbluffende en luxueuze resultaat van hun badkamerrenovatie. Het bad was de kers op de taart en de rest van de badkamer was perfect in balans. Wij van De Ridder zijn trots op het eindresultaat en het gelukkige gezin!

Wilt u uw eigen badkamer laten renoveren? Neem dan zeker contact op met De Ridder. Onze professionele vakmannen staan voor u klaar om uw droom badkamer te realiseren!

Contact | Deridder bv

Contact | Deridder bv

Wens je meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak